Zoekresultaten

 1. S

  Gezocht webwinkel/webshop eigenaars

  Ik ben voor mijn accept-giro site op zoek naar webshophouders die het de consument mogelijk maakt om achteraf te kunnen betalen. Dit door middel van een afterpay optie. Wellicht kunnen we hiermee meer traffic genereren en daarmee de conversie optimaliseren!
 2. S

  Content marketing tool

  Ik zoek ook content tools voor mijn site www.shampooshampoo.nl waarmee ik mijn seo kan optimaliseren. Kan iemand op SEO gebied met mij meekijken?
 3. S

  Adwords campagne

  Hallo, Ik wil graag een AdWords campagne starten voor mijn haarverzoring webshop met haarverzorging producten. Er zit alleen veel te veel concurrentie op deze branche. Ik scoor qua SEO slechter dan de concurrenten die naast SEO ook betaald adverteren. Ik scoor vooral slecht op de zoekwoorden...
 4. S

  Affiliate campagne starten

  Hoi Gustavo, Om welke sites/blogs gaat het? Wellicht kan ik je daarbij helpen. Je kan allereerst kijken naar de traffic op je site. Als je bijvoorbeeld 150 bezoekers wekelijks binnenhaalt dan is dat zo gek nog niet. Je zou dan beter moeten ranken. Ik heb hetzelfde probleem met mijn site...
 5. S

  Te koop aanbieden van mijn affiliate site's

  Thanks voor de info Rodeo! Dat lijkt mij een prima voorstel.
 6. S

  Te koop aanbieden van mijn affiliate site's

  Ik zit in een onderhandeling met een website-eigenaar die een online platform heeft waarin (bijna) alle kappers staan uit Nederland. Hij vraagt er 9000,- voor. Ik vind dat absurd duur. Hebben jullie enig idee voor hoeveel ik een tegenbod kan doen? Hoor graag van jullie :)