100% commissie - snapt u hem nog?

dykwia

Nieuw lid
7 jun 2011
143
0
0
#1
Leg hem dan graag uit aan mij;-)

De commissies verschillen per product en kunnen oplopen tot 35% van het orderbedrag (m.u.v. de producten waar geen commissie op wordt gegeven). Echter biedt Ali Express per product/verkoper een andere commissie en is deze dus pas op het moment van de sale bekend. De 100% commissie heeft dus betrekking op de commissie die Ali Express meegeeft.


huh?!?
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#2
Dykwia zei:
De 100% commissie heeft dus betrekking op de commissie die Ali Express meegeeft
Dat zal wel de commissie op free gadgets zijn: daarbij heb je recht op 100% van de verkoopprijs.
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#4
eh ... beroepsverkopers ..... beroepspublishers ?

in de campagnevoorwaarden bij tt zie ik :
Ali Express verkoopt zelf niet de producten. Zij bieden, net als Ebay, de mogelijkheid aan verkopers dit zelf te doen. Vanwege deze opzet is het aanbod zeer groot en razendsnel groeiende. bewijs

Het affiliate programma van Ali Express biedt voor u als publisher een enorme potentie gezien de groei van dit merk en de hoge conversie.bewijs
en verderop:

De commissies verschillen per product en kunnen oplopen tot 35% van het orderbedrag (m.u.v. de producten waar geen commissie op wordt gegeven).
Echter biedt Ali Express per product/verkoper een andere commissie en is deze dus pas op het moment van de sale bekend. onlogisch tov voorgaande regel

De 100% commissie heeft dus betrekking op de commissie die Ali Express meegeeft.

De ecpc op het programma is erg hoog, dus zeker de moeite waard.bewijs
en daarmee willen we samenwerken ? Tja, voor wat het waard is.

Tot 'leringhe ende vemaeck' : Haroen ar-Rashid vertelde in de 8e eeuw van de sprookjes van duizend-en-één-nacht, waaronder Ali Baba en de 40 Rovers.
Zoals iemand in onze tijd stelde ( in de juridische wereld ) : "Over wat verborgen is gehouden, kan nooit overeenstemming zijn ontstaan".
Er in stappen moet iedereen zelf weten, degeen die de boodschap zo brengt ( het netwerk dus ) staat imho voor paal, maar vergeet nooit dat wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dat meestal ook blijkt te zijn .. té mooi .. achteraf. In internet-bewoordingen een 'bubble'.