25 gratis backlinks

Nick van Beers

VIPAffiliate BV
12 mrt 2010
40
0
0
www.vipaffiliate.nl
#6
Zal wel valse backlinks zijn als Google hier achterkomt word je uit Google gekickt...Dit word gezien als vals spelen!

Meeste mensen zoeken op internet ''snel in Google'' komen hier staat natuurlijk bij
dat je linkpartners moet zoeken veel mensen gaan dan van deze dingen gebruikmaken, Dit is natuurlijk heel slecht en je zult zeker niet hoger komen!

Zoek relevante links en unieke links waar je wat aan hebt overigens moet je natuurlijk wel geduld hebben ;)
 
S

svteg

Guest
#7
Nick van Beers zei:
Zal wel valse backlinks zijn als Google hier achterkomt word je uit Google gekickt...Dit word gezien als vals spelen!
Valse backlinks? Dat zou dus betekenen dat wanneer ik mijn concurrentie in de weg wil gaan zitten ik ze heel veel lelijke backlinks moet aansmeren?

Je kan niet afgestraft worden op de kwaliteit van backlinks, de ene backlink doe het wel wat beter dan de andere. Uit google gekicked worden omdat een externe partij naar jouw linked is onmogelijk, aangezien het in principe niet iets is waar jij controle over hebt.

Ook een backlink van een porno site is een backlink, of het jou zal helpen is een tweede, het zal je niet tegenwerken in ieder geval.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#8
svteg zei:
Je kan niet afgestraft worden op de kwaliteit van backlinks
Dat kan wel degelijk. En nee, de concurrent kan je geen backlinks vanuit een bad neighbourhood aansmeren. Links wel, maar geen backlinks. Tenzij je je concurrent toegang tot je server geeft.
 
S

svteg

Guest
#10
PJ zei:
Dat kan wel degelijk.
Het zou een stuk interessanter zijn als je dit onderbouwd met leuk praktijkvoorbeeld. Dagelijks kom ik verhalen tegen van de zogenaamde nette google boys dat je hier inderdaad voor afgestraft kan worden, maar op seo fora/blogs elders wordt het tegelijkertijd keihard ontkracht. In de jaren dat ik me er bezighoud is het mij nog nooit gebeurt dat mijn websites zijn afgestraft omdat ik zogenaamde foute backlinks had. Je kan wel indirect afgestraft worden omdat google je backlinks minder waarde toekend, wat dus doorberekend richting jouw website.
Ook het onnatuurlijk verkrijgen van opeens heel veel backlinks is geen reden om afgestraft te worden.

En nee, de concurrent kan je geen backlinks vanuit een bad neighbourhood aansmeren. Links wel, maar geen backlinks. Tenzij je je concurrent toegang tot je server geeft.
Poteeto, potaato.

Mijn punt is, is dat Google jou niet kan afstraffen omdat een externe partij (een heel fout) linkje naar jouw site aanlegt, dat zou in de praktijk betekenen dat ik mij vanaf nu niet meer focus op mijn eigen websites, maar er alles aan ga doen om de sites van mijn concurrenten penalties aan te smeren. Dat is onmogelijk, en zou onredelijk zijn van google, om dit te compenseren geeft google erg weinig waarde aan bijv linkfarms.
Ik participeer dagelijks op voornamelijk amerikaanse seo fora, en ben nog nimmer een case tegengekomen dat een website direct is afgestraft/een penalty heeft gekregen vanwege foute lelijke backlinks. Het is simpelweg een fabeltje.

Zolang de concurrentie gelooft in dit soort fabeltjes vind ik het allemaal prima.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#11
JoshuaB zei:
Misschien nog maar even de definitie opzoeken?

http://www.google.nl/search?q=define:backlink&hl=en
Wij maken altijd een onderscheid tussen backlink en incoming link. Waarbij er bij een backlink ook een heenlink is, kortom een backlink als onderdeel van een linkruil.

Blijkbaar definiëren anderen het anders. Weer wat geleerd.
 

Nick van Beers

VIPAffiliate BV
12 mrt 2010
40
0
0
www.vipaffiliate.nl
#12
@PJ

Ik zie ook een backlink als een linkpartner


@ Anderen

Backlinks ''vals verkrijgen'' kan je wel een penalty kosten dus dat Google je uit Google schopt ik ken mensen waar dit bij gebeurd is.

Bijvoorbeeld een link submitter die heb je heel veel die je automatisch overal aanmelden en dat je dan een backlink krijgen dat is dus vals spelen. ( lui zijn )

En tevens helpen zulke links toch niet, als je relevante links hebt bijvoorbeeld jij hebt een prijzen website www.mooieprijzen.nl en gaat linken met www.gratis.nl heeft wel nut.

Zo word je beter geranked door Google, omdat deze een goede waarden heeft.

Verder zullen Google Spiders websites doorzoeken en kunnen opmerken dat je vals speelt. Stel ik begin morgen een site en het domein heb ik ook geregistreerd niet eerder, en ik meld mij aan bij een link submitter o.i.d. en je hebt na 1 dag 250 backlinks dat zal dan zeker Google merken.

Veel mensen snappen dat niet en gaan lekker overal zich aanmelden bij submitters dat is dus dom, je hebt kans op een penalty en het heeft toch geen nut want er zit geen kwaliteit tussen de backlinks.

Wacht gewoon rustig af neem contact op met websites in jou branche die goed scoren en vraag om linkpartner te worden met jouw website, heeft veel meer nut en zal zeker resultaat opleveren.

Nick
 
S

svteg

Guest
#13
Nick van Beers zei:
(heel verhaal)

Nick
Zoals ik al zei is wat je zegt klinkklare onzin, en vooral elkaar veel napraten, white hat seo gelul. Ik zit inmiddels 6 jaar lang in de SEO beroepsmatig, en ik spreek uit ervaring dat wat je hierboven neerzet continu rondspookt op internet en wordt overgenomen door vooral bangeriken. Ik scoor daarnaast al jarenlang op primaire keywords voor diverse websites (commerciële sites met erg veel concurrentie, vaak meer dan een miljoen resultaten) een nummer 1 positie, en dat realiseer ik op vele manieren, waaronder met behulp van al die methodes waar je zogenaamd een penalty voor kan krijgen. Ben vaak genoeg gezakt in de zoekresultaten, dat hoort bij het SEO proces, maar als je consequent doorwerkt zal de top10 te halen zijn. Een penalty, nooit gehad. En als je logisch nadenkt, en je niet teveel laat leiden door alle zogenaamde theorieën die op internet ronddwalen, zijn er zoveel meer manieren waarmee jij je doel(en) kan bereiken.
En die relevante backlinks zijn helemaal vermakelijk, maar daar heb ik onlangs op dit forum al een betoog over gehouden.

Nederland loopt wat dat betreft erg achter op SEO gebied (financiële sector heeft wel goede SEO specialisten in dienst), mooi voor mij, en andere mensen die hun informatie vooral van de buitenlandse SEO fora halen. Laat de concurrentie maar lekker stoeien met al die zogenaamde nette methodes, geeft mij de ruimte om sneller te kunnen scoren. ;)

NB. Ik heb het hier niet over blackhat methodes. Er zijn inderdaad methodes die wel penalties opleveren, maar daar zijn we in dit topic nog lang niet.
 
S

svteg

Guest
#14
Ter aanvulling op dit topic kwam ik nog een interessant citaat van Matt Cutts tegen:

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg232.imageshack.us%2Fimg232%2F3065%2Fcutss.png&hash=0f9d4713370dec8e7276899b2667dea8


Wat mijn verhaal bevestigt dat zogenaamde lelijke backlinks niet voor een penalty kunnen zorgen. Hele verhaal is hier te bekijken:

http://www.youtube.com/watch?v=ecI_hCBGEIM
 

BenSchop

Nieuw lid
6 dec 2011
2
0
0
www.alfems.nl
#15
svteg zei:
PJ zei:
Dat kan wel degelijk.


Ik participeer dagelijks op voornamelijk amerikaanse seo fora, en ben nog nimmer een case tegengekomen dat een website direct is afgestraft/een penalty heeft gekregen vanwege foute lelijke backlinks. Het is simpelweg een fabeltje.

Zolang de concurrentie gelooft in dit soort fabeltjes vind ik het allemaal prima.
Hoi,

Ik kijk regelmatig op blackhatforum kun jij misschien wat andere Amerikaanse fora aanraden en hier plaatsen?

Alvast bedankt!