Affiliates gezocht - Geld Verdienen Met WordPress e-Book

tvd1990

Nieuw lid
13 sep 2012
4
0
0
#1
Beste mede marketeers,

Voor mijn nieuwe e-Book http://www.verdienenmetwordpress.nl ben ik op zoek naar nieuwe affiliates. Dit e-Book is goedkoper dan andere producten uit deze niche en verkoopt daarom GEGARANDEERD!

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fverdienenmetwordpress.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F11%2FE-book-cover-3-226x300.png&hash=7f6b2bb72d1ffc794aa08e268c5c598c


Waarom zou je het e-Book Geld Verdienen Met WordPress promoten?

1. Ontvang 40% commissie
2. €8,- Per verkoop
3. Hoog converterende verkoop pagina
4. Populaire niche
5. Grote doelgroep

Het e-Book Geld Verdienen Met WordPress laat beginnende internet marketeers zien hoe zij een voorsprong kunnen nemen op de concurrentie. Met dit e-Book maak je binnen 2 uur een professionele WordPress website die geld oplevert i.p.v geld kost, ook leer je hoe je deze inkomstenstroom kunt behouden en kunt uitbouwen, een aanrader voor zowel de ervaren als die startende internet marketeer!
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Slapend Rijk Worden Bestaat Niet!
Welles.
Wanneer mensen 's-nachts op mijn produkten klikken en kopen, blijf ik rustig slapen, en wie slaapt, die bestaat.

Het heeft mij persoonlijk aardig wat tijd gekost om uit te vogelen hoe WordPress precies werkt maar die tijd kun jij jezelf besparen door dit e-book aan te schaffen.
Gewoon dóórgaan. Want
In dit e-Book laat ik namelijk zien hoe ik in een jaar tijd maar liefst ?63.551,63 heb verdient met het maken van een paar simpele WordPress websites.
is verdient met een 'd'.

ben ik op zoek naar nieuwe affiliates
Die zijn niet op dit forum, hier heb je alleen affiliates die al even bestaan. Echt nieuw, nee, die mosterd moet je ergens anders zoeken.

Dit e-Book is goedkoper dan andere producten uit deze niche en verkoopt daarom GEGARANDEERD!
Kijk, wanneer je nu had gezegd "dit boek is om zus en zo reden" BETER dan anderen, zou ik misschien ..........
maar omdat het goedkoper is ....... is een drogreden, een slechte reden en van die slechte prijs moeten wij dan ook nog een stukje
knabbelen.
Van een beter e-book, dat bewijsbaar betere inhoud heeft en waar je dan ook terecht méér voor vraagt ...... inderdaad, daar
verdienen wij ook méér aan. En kunnen we nog beter slapend rijk worden, door ook overdag snurk, snurk ,snurk oh sorry, ik ben al
bezig. ;D
 

tvd1990

Nieuw lid
13 sep 2012
4
0
0
#3
Ga je mijn spelfouten opzoeken maar zelf schrijf je producten met een K? Voor iemand die slapend rijk kan worden ben je niet echt scherp...
 
#4
Is dit geen SPAM? In dit bericht worden volgens mij onwaarheden verkocht. Zoals dat betrokkene met een paar website ?63.551,63 heeft verdiend door een simple e-book.

Een andere vraag heb je geen disclaimer?

Ontdek hoe internet marketeers bakken met geld binnen halen met het maken van een paar simpele WordPress websites. Met behulp van dit e-Book maak je binnen No-time een website die geld opleverd i.p.v geld kost!
En een niet geld terug garantie?
 

tvd1990

Nieuw lid
13 sep 2012
4
0
0
#5
Waarom zou dit SPAM zijn en waarom zou het niet mogelijk zijn om €63.551,63 (Op jaar basis) te verdienen met een paar websites?

De disclaimer staat inderdaad nog niet online, hier ben ik nog mee bezig en ik verwacht dat die a.s week online staat.

Niet goed geld terug garantie doe ik niet aan simpelweg omdat anders iedereen even snel een kijkje kan nemen en vervolgens zijn geld gewoon weer terug vraagt.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#6
tvd1990 zei:
Waarom zou dit SPAM zijn en waarom zou het niet mogelijk zijn om ?63.551,63 (Op jaar basis) te verdienen met een paar websites?

Niet goed geld terug garantie doe ik niet aan simpelweg omdat anders iedereen even snel een kijkje kan nemen en vervolgens zijn geld gewoon weer terug vraagt.
Dat is nu juist de kern van het probleem : wij weten wel hoe we dat moeten doen, maar dat kost iets méér dan even snel een kijkje nemen
in een e-book.

Jij wilt ons laten geloven dat "even snel" een sneaky preview ?63.551,63 (Op jaar basis) is te verdienen met een paar websites.

Dan vertel je ons dus in feite, dat wij zo stom zijn als een bekend achterwerk. Want wij besteden méér tijd aan ons werk.
En wanneer wij dan dus zo .. zijn, waarom heb je ons dan nodig ?
Laat ons dan ons gevoel in onze eigenwaarde houden.

In plaats van de desillusie dat een sneaky preview in een e-book, voldoende is voor 60 mille plus.
Uit de serie sprookjes van Paypro. 8)
 

tvd1990

Nieuw lid
13 sep 2012
4
0
0
#7
Ik weet niet waar je dit allemaal vandaan trekt maar volgens mij heb ik nooit gezegd dat je na het lezen van dit e-Book 63K per jaar gaat verdienen,

Ik zeg het volgende :

"In dit e-Book laat -->Ik<-- namelijk zien hoe -->Ik<-- in een jaar tijd maar liefst €63.551,63 heb verdient met het maken van een paar simpele WordPress websites."

Ik zeg dus niet dat iedereen dit gaat lukken maar dat het mij wel gelukt is. Wat ik wel kan garanderen is dat je met de tips die je in dit e-Book vind gegarandeerd geld gaat verdienen, hoeveel dit is dat ligt gedeeltelijk aan je eigen kwaliteiten en inzet maar ook aan de technieken die behandeld worden in het e-Book.

Verder wil ik even kwijt dat ik hier niet gekomen ben om iets te bewijzen, ik stel alleen een product beschikbaar ter promotie, take it or leave it.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#10
tvd1990 zei:
Dit e-Book is goedkoper dan andere producten uit deze niche en verkoopt daarom GEGARANDEERD!
Sterk argument! Ik gebruik het zelf ook graag. Zo heb ik een schilderijtje van zonnebloemen in de aanbieding dat goedkoper is dan andere producten in de niche. Het verkoopt daarom GEGARANDEERD! Heb je interesse?
 

Rohal

Nieuw lid
6 mrt 2012
81
0
0
#11
Iemand die echt 63k/J verdient met wordpress/affiliate verlaagd zich niet tot dit om dan mss 100? X 12 te verdienen, amen en uit verhaal,
meer geluk op een random horoscoop forum.
 

emasa

Nieuw lid
12 aug 2007
7
0
0
#13
Waarom zou je anderen leren hoe geld te verdienen als het beter is jouw inkomsten te verdubbelen.

Dit snap ik nooit !! riekt naar gebakken lucht !!
 
12 jul 2012
287
0
0
#14
emasa zei:
Waarom zou je anderen leren hoe geld te verdienen als het beter is jouw inkomsten te verdubbelen.

Dit snap ik nooit !! riekt naar gebakken lucht !!
De sukkels die in deze onzin trappen zijn dezelfde sukkels die daarna zelf weer hun ebook promoten.