Campagne start - TransIP.be

4 jul 2014
90
0
0
#1
<b>Algemene informatie</b>
URL: TransIP.be
Merchant: TransIP
Categorie: Services / Domeinnamen en hosting
Start datum: 20/08/14
Cookieduur: 30 dagen

<b>Beschrijving</b>
In tien jaar tijd is TransIP gegroeid tot één van de grootste domeinnaam ? en hostingproviders van de Benelux. Klanten noemen de deskundige en enthousiaste medewerkers, de scherpe tarieven en TransIP's vermogen blijvend te investeren in hoogwaardige apparatuur als voornaamste succesfactoren.

De tarieven van TransIP.be domeinnaam en webhostingpakketten behoren tot de scherpste in de Belgische markt. Een domeinnaam registreer je bij TransIP.be al vanaf ? 4,99 per jaar en webhostingpakketten beginnen al vanaf ? 3,- per maand.

TransIP gelooft in het in staat stellen van haar klanten om doelen en dromen te bereiken. Dit doel drijft TransIP tot het constant implementeren van innovaties, met gebruiksgemak in het achterhoofd. Deze manier van denken heeft al veel productinnovaties, waaronder een krachtig controlepaneel en een revolutionair webhosting platform.

<b>Vergoedingen</b>
Van 0,50? CPS tot 30? CPS
 
18 mrt 2008
341
0
0
www.showbizzsite.be
#2
Maximale keuringstermijn leads/sales is 4 maanden is een reden op zich om zo'n campagne niet te promoten. Als je deze vandaag begint te promoten, weet je met Nieuwjaar hopelijk wat het effectieve resultaat is.