Cash back credit cards

ktugach

Nieuw lid
2 jul 2006
335
0
0
bartl zei:
Het loopt volgens mij 1 maand achter met je betaling. Maar goed, de beller is sneller, ik mocht ook achter me bonus miles aan ;-)
Bonus miles als in hoger dan een bepaald bedrag uitgegeven? Dan let ik daar ook nog even op.
 

ktugach

Nieuw lid
2 jul 2006
335
0
0
Eric Lang zei:
nee denk als je net lid wordt krijg je soms 10-25.000 miles als je in de eerste maand 500 euro uitgeeft geloof ik (ik had iig 12.500 en daarna weer 12.500)
Hmmm, die heb ik idd ook niet gehad bij mijn FB kaart. Even uitzoeken of ik daar recht op had :)

Edit: hmm ik had er maar 2.500
 

willem

Nieuw lid
9 jun 2007
298
0
0
www.emarky.nl
Inderdaad prima servicelijn! Bleek dat ze twee FlyingBlue-accounts op m'n naam hadden gezet. Ik wist van één van het bestaan af, maar de punten gingen naar de ander ;-) Is nu dus opgelost!
 

Solc

Nieuw lid
13 okt 2008
109
0
0
www.midsol.nl
Even een erg oude topic kick.
Hoe zijn de ervaringen met de AMEX Flying Blue card van diegene die het na de start van dit topic deze hebben aangevraagd? Wilco bijv?
En meteen de volgende vraag, de card is toch prive en niet zakelijk, maar gebruiken jullie hem wel zakelijk en hoe doen jullie dat dan?
 

NJM

Nieuw lid
14 feb 2007
321
0
0
www.boekvandaag.nl
Ik had hem al eerder maar het bevalt goed. Hij is inderdaad prive, maar dat maakt voor de belasting weinig uit (denk ik). De facturen van de betalingen die je doet zijn immers wel op bedrijfsnaam, daar gaat het de fiscus om. De afrekening is geen probleem.

Wat wel een reden is om het niet te gebruiken is dat je voor alle zaken met deze kaart persoonlijk aansprakelijk bent. Nu we wat doorgroeien en meerdere medewerkers hebben is dat de reden geweest om er toch mee te gaan stoppen. We hebben ook voldoende miles :)
 

willem

Nieuw lid
9 jun 2007
298
0
0
www.emarky.nl
Hier bevalt hij ook goed. De kaart zelf staat idd op prive naam, maar wat Roy zegt: gaat uiteindelijk toch om de facturen v/d betalingen. Daarnaast gebruik ik de kaart enkel voor zakelijke kosten en betaal ik vanaf de zakelijke rekening, houdt de boel makkelijk gescheiden. Prive gebruik ik een andere (non-KLM) creditcard, die punten zijn toch verwaarloosbaar.

Punten sparen gaat iig rap maar tot nu toe nog geen tijd gevonden om ze te gebruiken :)
 
20 nov 2007
50
0
0
www.qinc.nl
Inmiddels de eerste punten gebruikt; Samen met m'n vriendin naar Curacao gevlogen en we gaan terug vanaf Caracas (Venezuela). Let op; je betaald dus wel luchthavenbelasing. Nadat je de kaart hebt aangevraagd kun je bellen met Amex en je prive rekeningnummer veranderen in je zakelijke nummer.