Content marketing tool

8

8236

Guest
#1
Hey, ik heb een aantal nichewebsites met aantrekkelijke "content". De websites krijgen elk 200-300 bez/dag. De meeste bezoekers zijn op zoek naar specifieke informatie om actie te ondernemen (iets bestellen, offerte opvragen, etc). Er zijn een heleboel affiliatepartijen die deze bezoekers willen aantrekken.

In het verleden heb ik hiervoor zelf een website opgezet (Drupal/Wordpress) en mijn bezoekers dan richting de affiliates gestuurd. Ik heb ook wat gespeeld met Mailchimp. Dit was tijdsintensief, en ik haal er niet alles uit. Ik heb conversiepercentages van 2%, terwijl ik geloof dat dit x10 zou moeten kunnen als ik de juiste tools heb.

Ik wil deze websites optimaliseren. Ik zoek een online service waar ik mijn verschillende websites kan hosten en waar ik optimaal kan converteren (met popups, banners, etc).

Heeft iemand een idee wie dit aanbiedt? Bijv. Hubspot biedt hiervoor diensten aan, maar teveel mogelijkheden aan te hoge prijs.
 

GDB

Nieuw lid
26 mei 2015
38
0
6
#3
"Ik wil niet te veel tijd investeren" / "Ik wil niet te veel geld investeren"

Doorhalen wat niet van toepassing is.

Je betaalt of met je tijd of met je geld. Dat zijn je opties.
 
31 okt 2016
6
0
0
#4
Ik zoek ook content tools voor mijn site www.shampooshampoo.nl waarmee ik mijn seo kan optimaliseren. Kan iemand op SEO gebied met mij meekijken?
 
10 jan 2017
1
0
0
www.goede-goedkope.nl
#5
Ik denk niet dat hier kant en klare tools voor beschikbaar zijn die exact doen wat jij verwacht. Je zult zelf een systeem in moeten (laten) richten, een simpele wordpress installatie kun je al behoorlijk uitbreiden met allerlei plugins. De keuze van de hostingprovider staat hier eigenlijk los van.
 
8

8236

Guest
#6
freezeftw zei:
een simpele wordpress installatie kun je al behoorlijk uitbreiden met allerlei plugins.
ok, wat zijn jouw favoriete Wordpressmodules dan die je gebruikt om aan content marketing te doen?