De beste affiliate marketeer van Nederland

16 jan 2014
2
0
0
#1
Hoi,

Voor mijn online cannabis zaden bedrijf ben ik op zoek naar de beste affiliate marketeer van Nederland met goede kennis van SEO en Engelse taal. Jij wordt master affiliate en krijgt commissie over alle sales die we maken. De website bestaat anderhalf jaar en de shop een half jaar en draait puur op organisch bezoek. Er is nog bijna niks aan marketing gedaan en wij versturen als een van de weinige bedrijven naar de States dus de markt is gigantisch.

Er staan zo'n 500 blogs over marijuana op de website, 5000 foto's en 100 video's. Momenteel hebben we een paar duizend bezoekers per dag, 60% bouncerate, 4 minuten time on site, 8000 mailinschrijvingen en 10 sales per dag. De basis staat er en de juiste persoon kan dit vertienvoudigen.

We staan op het punt om een nieuw product te lanceren wat uniek is in deze niche en wat elke marijuana kweker nodig heeft. De prijs is $100,- en de commissie is 20% voor direct affiliate en 5% voor master affiliate. Er bestaan tienduizenden websites over kweken die in potentie allemaal affiliate kunnen worden.

Ben jij een ervaren affiliate marketeer en wil je de sales voor ons opzetten? Ben jij bereid elke branche gerelateerde website persoonlijk te benaderen en keihard te werken? Stuur me een pm en laat me weten wat je plan van aanpak zou zijn.

-werk vanuit huis
-we werken met Idev
-5 tot 20% commissie
-binnen 3 maanden naar 100 sales per dag
-google "all about growing marijuana" voor de website (ilove)

Robert