Eimhier nieuw, maar al even bezig met AM

7

7471

Guest
#1
Hi Allemaal,

Sinds een jaar gezellig bezig websites in de lucht te brengen met affiliate linken.
Heb er nu 5 up & running.

http://workathomefuture.com (engels)
http://thisiskidsart.com (engels)
http://kleurboekjes.siterubix.com
http://freeimages.siterubix.com (engels)
http://eigensitemaken.siterubix.com

Ik hoop hier zeker op juridisch en belasting gebied het één en ander op te steken.

Bedankt voor het lezen :)
Wellicht tot later.
Ik wens je veel succes met je business.

Loes
 
7

7471

Guest
#5
Hoi Klaas, dat is wel de bedoeling voor de toekomst, om al mijn sites in eigendom te gaan hosten, ik ben nog aan de opbouw bezig. Als er meer winst uitkomt, zal dat zeker gebeuren. Op dit moment concentreer ik mij op de buitenlandse markt met http://workathomefuture.com, de winst daaruit is tot op heden het best. Mede omdat ik mij richt op referrals voor Wealthy Affiliate, en het affiliate programma van hen is gewoonweg subliem.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#6
Eimhier zei:
Hoi Klaas, dat is wel de bedoeling voor de toekomst, om al mijn sites in eigendom te gaan hosten, ik ben nog aan de opbouw bezig. Als er meer winst uitkomt, zal dat zeker gebeuren. Op dit moment concentreer ik mij op de buitenlandse markt met workathomefuture com, de winst daaruit is tot op heden het best. Mede omdat ik mij richt op referrals voor Wealthy Affiliate, en het affiliate programma van hen is gewoonweg subliem.
tja, domeinnaam , zal 't zijn, 5 euro ?
1 jaar hosting, mwah, 25 euro ? denk aan Justhost.nl , dus echt niet verzonnen. Gewoon subliem.

Of, beste Eimhier, is het enkel de bedoeling om de gemelde sites van een link te voorzien zijdens het aff. forum ?

De eigenaren van het forum hebben dat niet zo snel in de gaten, vandaar dat ik de vraag maar even stel. ;)
 

GDB

Nieuw lid
26 mei 2015
38
0
6
#7
ouwesmurf zei:
Of, beste Eimhier, is het enkel de bedoeling om de gemelde sites van een link te voorzien zijdens het aff. forum ?
https://www.youtube.com/watch?v=Zk5Il6KQrd8
 
7

7471

Guest
#8
Geheel vogens de regels hier:
3 Reclame en Spam
3.2 Bij het voorstellen in het ?Voorstellen Nieuwe Gebruikers? board is het toegestaan om je eigen sites te vermelden.

Als je de regel wilt veranderen, zou ik me tot de redactie richten, en niet op individuele personen.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#9
Eimhier zei:
Geheel vogens de regels hier:
3 Reclame en Spam
3.2 Bij het voorstellen in het ?Voorstellen Nieuwe Gebruikers? board is het toegestaan om je eigen sites te vermelden.
Als je de regel wilt veranderen, zou ik me tot de redactie richten, en niet op individuele personen.
Je hoort mij niet schrijven dat je in deze rubriek je sitenaam niet mag vermelden, voor dat doel krijgt ie ook een nofollow mee. ;D
Er zijn namelijk voortdurend té veel gelukzoekers die zich even komen voorstellen zonder bloemetje mee te nemen, maar wel als dank voor het kortstondig verpozen "iets achterlaten".

Het gaat hier niet om regels, het gaat vooral om wat mensen zeggen, als aff.marketing publishers doorgaans.
Zoals hierboven : domeinnaam en hosting ben je voor ? 30 uit en thuis voor een jaar.
Maar op de vraag van Klaas, ben je nog in opbouw met je sites, suggereert dat het nog niet over houdt, maar de opbrengsten zijn subliem.

Websites bij Siterubix "stunning" , powered by Wealthy Affiliate.com en wie komen we tegen bij wealthyaffiliate . com ? Ene Loes.
Via een omweg, een verhaal van de 2 Kyle and Carson, en dan door naar Wealthy dan mis je Loes.
Lees je de kritieken dan zijn wel 30.000 Google pagina's x 10, en de reviews nog veel meer.
Kunnen we nog veel van leren.

En dan wil je hier op het terrein van "juridisch en belasting' iets komen leren. Wij zijn publishers, overwegend beroeps en geen fiscaal adviseurs.

Vertel ons liever iets meer over de ins en outs van Wealthy Affiliate want in Nederland hebben we zoiets nog niet. Daar kunnen wij van leren. 8)
 
7

7471

Guest
#10
Hi Ouwesmurf

Natuurlijk kan ik je wat over Wealthy Affiliate vertellen.
Het is een Engelstalig online educatie platform, waar je alles leert over SEO, affiliate marketing en website developing. Daarnaast is het een heel erg actieve gemeenschap, van allemaal mensen met dezelfde interesses, die elkaar ook heel intensief helpen en ondersteunen. Als een ergens mee zit, dan zet je de vraag online, en heb je meestal binnen een paar minuten de hulp die je nodig hebt.

Je kunt er gratis 2 websites opzetten en 20 lessen volgen en je hebt er een google indexed blog. De blogs hebben reactie vakken eronder en je kunt reageren op elk blog, en antwoord geven.

Als je betaald lid word, kun je er ongeveer 100 officiële video lessen volgen en duizenden door leden geschreven tutorials lezen. Je kunt er dan ook 50 websites hebben, 25 siterubix en 25 eigen domeinnaam voor de prijs van $30 per maand op jaarbasis. (excl. je domeinkosten, maar die heb ik bij namecheap voor 10 dollar)de hosting is inclusief.

Het is een volledig spam vrije omgeving, reclame maken is strikt verboden, je bent daar bezig met het creëren van websites.

Er is een life chat, waar je met andere leden, inclusief de oprichters kunt overleggen wat je problemen zijn, of het nu een niet goed werkend commentaar formulier is of een vraag over je header, maakt niet uit. In de chat wordt van alles besproken.

Het affiliate programma van Wealthy Affiliate is 1 laag, dus geen MLM. Je krijgt voor iedere aanmelding die het profiel invult $1 en van iedereen die een maand of jaar abonnement afsluit 40%.
Met 2-3 betalende referrals heb je je eigen kosten er al uit, én daarmee een volledig gratis opleiding en immens grote IM bibliotheek.

Ik heb de prijzen vergeleken met het LOI en de NHL en wat ik in Canada gevonden heb, daar kunnen deze instellingen met geen mogelijkheid mee concurreren.

Ik heb geen idee welke omweg je gemaakt heb, en waar je me mist op Wealthy Affiliate, ik ben er elke dag aanwezig, dit is mijn profiel link https://my.wealthyaffiliate.com/loes momenteel is er iets mis met de internetsurfer, ik kan even niet op mijn eigen profiel komen

Ik kreeg deze website op van een lid van Wealthy Affiliate, om hier mijn oog eens op te richten.
En daar ben ik nu dus mee bezig, om te kijken wat dit hier allemaal inhoud.
Ik ben al bij Zanox, TradeTracker, TradeDoubler en Bol.Com als partner.
En ik heb nog geen idee wat jullie hier allemaal aanbieden en wat ik er mee kan.

Ik was van plan nog even te blijven om uit te vinden wat dit forum precies inhoud,
Misschien dat jij me daarover iets kunt vertellen.

Groet Loes

P.S. Kijk, en dit gebeurd dus ook niet op Wealthy Affiliate, dat er 324 mensen je bericht lezen en er maar 3 reageren, als er 324 mensen je blog lezen daar, dan krijg je ook ongeveer zoveel reacties. Naast dat, heb je binnen een paar minuten de eerste reactie. Reageer je met een antwoord, dan krijg je even later een "thank you" note. Wat ik al zei, het is een warme hechte en enthousiaste club.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#11
Loes : Ik was van plan nog even te blijven om uit te vinden wat dit forum precies inhoud,
Misschien dat jij me daarover iets kunt vertellen.
De kern is een verschil tussen mensen die gewoon een website op poten willen zetten en mogelijkerwijs daar ook iets aan over willen houden, anderzijds, mensen die beroepsmatig kennis en marketing inzetten, dan een of veel meer websites over opbouwen, en daar structureel een onderneming van maken. Daarbij zetten ze producten in van andere bedrijven en zijn ze affiliate.
Voorbeeld : fashionchick, test maar eens op Google hoe zij in de markt staan.
De oprichters zijn niet meer zo vaak actief op dit forum, hebben er wel een boost aan gegeven. Enkele van hen hebben inmiddels ook een stenen winkel.

Het kan wel, maar in principe houden we ons op dit forum niet zozeer bezig met website-bouw te bespreken, in feite moet iedere professionele publisher dat onderdeel al beheersen.
Wanneer ik het goed begrijp is wealthyaffiliate van Kyle and Carson niet anders dan een modus om het mensen gemakkelijk te maken een website op te zetten, zonder technische kennis.

Een andere oud forumgenoot, Paul, heeft nog steeds iets dergelijks : webklik en zoals webklik zelf op de site aangeeft zijn ze toe aan de 580.085ste website, maar dan wel zonder reclame voor henzelf.

Wanneer jij $ 30 per maand betaalt ( euro en dollar zijn bijna identiek ) gaat het over 360 euro en 10 dollar domeinnaam. Wat ik hiervoor noemde bij justhost om te beginnen een kostenplaatje van 30 euro per jaar. Scheelt wel even , toch ? En maak je zelf de dienst uit.
Plaats je een Wordpress op, waarbij je uitermate weinig van techniek hoeft te weten, en je kunt een end weg bloggen met pagina's en/of postst, galleries vol foto's en video's.
Kijk ik naar 'thisiskidsart' heb je materiaal genoeg. EN FOCUS JE DAAR DAN OP. Dat is beter dan 100 kleine sites zonder diepgang. Trek je massa's waarschijnlijk vrouwelijk publiek aan , en pas daar passende en niet al te veel reclame op aan.

Je hebt het nu al te druk, want een verwrongen testbeeld van Zanox betekent geen promotie voor een tv-provider maar simpel dat je er niets meer aan zult verdienen. Vergt acuut onderhoud.
Dan moet je ook weten dat - in ieder geval de Nederlandse bezoekers - bijna bannerblind zijn. Lijkt interessant maar je hebt méér dan 10x het aantal bezoekers nodig dan bij een nette tekstlink to the point gemaakt.
Kom je achter door te testen wat beter werkt en wat niet, en ook dat hoort bij onze tak van sport.

Wil je Bol verkopen, zoek dan de artikelen die bij het onderwerp horen. Zorg er voor dat je bezoeker datgene vind wat ze zoeken. Gek genoeg vind Google ook dat het zo moet : " That's the way I like it." Of KC, kan ook nog. 8)

Feit is, dat je meestal Google nodig hebt voor je traffic wanneer je niet zelf traffic inkoopt, moet je zorgen dat je hen laat zien dat je respect hebt voor hun richtlijnen. Wordt met de dag 'strenger' en strakker.
 
7

7471

Guest
#12
Hi Ouwesmurf, dank je voor je uitgebreide antwoord.

Als je precies wilt weten wat Wealthy Affiliate is, kun je het best zelf een kijkje gaan nemen. Het kost je niets, je krijgt sowieso 7 dagen de kans om het volledige programma te onderzoeken en te bekijken op premium niveau. Het is blijkbaar moeilijk uit te leggen wat je allemaal krijgt voor die 30 dollar per maand. Ik vind het dubbel en dwars het geld waard. En ik kan je nu al vertellen, dat ik lid blijf tot ik niet meer typen kan.
Ik zie het meer in de trant van, je kunt je racefiets pakken en een eind gaan fietsen, je kunt ook naar een sportschool gaan en daar een maandbedrag neertellen, en alle begeleiding en gezelligheid ontvangen.
Ik denk dat dat ongeveer het verschil is tussen zelf een website schrijven en het samen met een heleboel gezelligheid te doen.
Het contact systeem op WA is 150% beter dan op facebook.
En wat ook zo ontzettend leuk is, ik heb vrienden in Beirut, in Adelaide, in London, Johannusburg etc. Ik hoor over hun leven daar en zij over mijn leven hier.
Dus ook het sociale gedeelte is een grote pre:)
Weet je, dit moet je gewoon ervaren, het is echt moeilijk uit te leggen, en ik kan wel van de daken schreeuwen, jongens kom erbij, dit is zo ontzettend leuk.
Ik ben nu bijna een jaar lid en ben dagelijks actief met het helpen van anderen (newbies), het schrijven van tutorials en blogs. En zeker nog jaaaren te gaan:)

Ze hebben een stap-voor-stap video programma met alles wat je moet weten over Google, SEO, keywords en analitics. Al mijn websites zijn geindexeerd en ik heb gemiddeld 5000 bezoekers per maand nu over mijn websites.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#13
ieder z'n meug Loes, het ging enkel om deze vraag :
Ik was van plan nog even te blijven om uit te vinden wat dit forum precies inhoud,
en meer is het niet.
Wat je kennelijk daar ondervind, kom je hier niet tegen omdat onze stiel volstrekt anders is zonder waarde-oordeel.

Jij schrijft daar onder meer, dat je je inkomen wilt veiligstellen, vóór en na pensioen-ingangsdatum.
Met enkel een andere website zou je nu 360 -30 = 330 over hebben gehouden, als ondernemer zeg je dan, 'dat is de eerste winst'.

Wij doen het hier niet voor het sociale aspect ( gun het je graag ). De meeste leden van dit forum zijn - zoals ik al eerder aangaf - beroepsmatig bezig en "doen het voor de centen, cq beter : euro's", in veel gevallen als bedrijven met 1 - 20 personeelsleden of partners.
Toch zijn er in Nederland ook contacten onderling, maar dat verloopt niet via het forum. De fundamentele ins en outs worden buiten het forum uitgewisseld. Nee, in de zin van gezelligheid zit je op dit forum verkeerd. Het kan hooguit een startpunt zijn tussen publishers in Nederland, België en Duitsland.

Ik ben nu bijna een jaar lid en ben dagelijks actief met het helpen van anderen (newbies), het schrijven van tutorials en blogs
Gegund, maar let op het verschil : wij ( in het algemeen gesproken) zijn dagelijks actief met marketing onderzoek, daarna met de vraag hoe we daarop inspelen met welke tools en teksten en de vraag of dat zin heeft, en pas daarna komt er wel of niet een stuk content op een website. Affiliate na marketing.
 
7

7471

Guest
#14
Bedankt voor je reactie, helder en zakelijk :) no problem, ik surf hier wel even rond om te kijken wat het aanbod is, en wat ik er mee kan. Fijne en productieve dag gewenst:) Loes