Ervaren Publisher/Affiliate Manager op zoek naar een nieuwe uitdaging!

24 feb 2014
1
0
0
#1
Ik heb 4 jaar ervaring als Publisher Manager Publisher Manager is een servicegerichte gecombineerde binnendienst functie van commerciële taken (werven publishers), administratieve taken, campagnemanagement en ondersteuning van de accountmanagers buitendienst (commercieel en secretarieel). Voor alle registraties en administratieve handelingen hebben wij gebruik gemaakt van diverse CRM Systemen zoals SalesForce, Sugar. Helaas heb ik na bijna 4 jaar mijn werkzaamheden door een faillissement van Testnet moeten staken.

Ik ben op zoek naar een nieuwe en verfrissende part time (24-32 uur) uitdaging waar ik mijn kennis kan uitbreiden en mezelf verder kan ontplooien. Ik beschik over goede commerciële- servicegerichte- en communicatieve eigenschappen, kan goed met computers en Officepakketten overweg. Ik ben erg gemotiveerd, leergierig, werk zowel zelfstandig als in teamverband en denk mee met de organisatie en het team.

Specialiteiten:
- Online Marketing
- Campaign Management
- Affiliate Marketing

Ik ben op zoek naar een functie in de
- Administratieve richting
- Online Media
- Ondersteunende functie

Spreekt dit u aan en heeft u een passende vacature of kent u iemand die wellicht een passende vacature heeft, dan kunt u contact opnemen via dit bericht of mij toevoegen via linkedin: nl.linkedin.com/pub/wanita-algoe/14/a85/133/