Gratis 1000 backlinks

hypotheek

Nieuw lid
10 aug 2009
73
0
0
#1
Ok, kennelijk werkt het echt! Ik vond een kort berichtje over dit nieuwe systeem op een engelstalig forum, heb mijn eigen website vannochtend ingevoerd, en kreeg aan het eind van de middag automatisch een zip file met mijn gratis backlinks....!

Iedereen die zich gratis aanmeld bij http://247backlinks.info/?bonus=2491 kan gratis 1000 links laten zetten naar je eigen website (alle 1000 tegelijk, of een aantal links per dag). Evt kan je ook daarna nog links kopen voor minder dan 1 dollarcent per link.

Nb: Bovenstaande link is mijn affiliate link. Als je je via die link aanmeld krijg ik extra 'gratis' links. Mocht je dit niet willen dan kan je deze link gebruiken: http://247backlinks.info
 

hypotheek

Nieuw lid
10 aug 2009
73
0
0
#3
Het zijn flut links, het is de vraag hoelang ze blijven staan, maar het kost niets en je hoeft ook je credit kaart niet te trekken ofzo...
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#4
Foute backlinks is de snelste manier om je site uit de Google index te krijgen. G treed tegenwoordig snel op tegen linkspam. Zou er niet mee in zee gaan tenzij je een hekel hebt aan je site en geen bezoekers uit Google wil natuurlijk.
 
S

svteg

Guest
#5
Er bestaan geen foute backlinks, anders zou je je concurrentie zo uit Google kunnen krijgen. Ik zeg niet dat dit een goede service is, maar elke backlink telt mee..

Als de mix maar goed is. Content is king, backlinks are kong ;)
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#6
@svteg

Ik lees je bericht nu pas. Er bestaan geen slechte backlinks? Lees dit eens: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=66356
En behalve dat, proef ondervindelijk weet ik dat toen ik een campagne voerde van een merchant die zijn site ook promote met spam links mijn bezoek omlaag ging omdat ik diens banners en links op mijn site had staan. Verkeer kwam pas weer op gang toen ik die merchant van mijn site afgooide. Linken naar websites die een ban van google hebben en links ontvangen van sites die aan spam linkbuilding doen heeft wel degelijk effect op je site. En de concurrentie kan inderdaad je site beinvloeden en dan mag je in een reconsideration request aan google uitleggen dat je nergens wat mee te maken hebt, en dan hopen dat ze je geloven op basis van je blauwe ogen.
 

eBizznizz

Beter rechtop sterven dan op je knie?n leven
17 jan 2008
134
0
0
#7
Google dit Google dat..Google zus en zo..Soms word ik een beetje moe van dit bedrijf
 
S

svteg

Guest
#8
Ik zou je talloze voorbeelden kunnen geven van zeer goed scorende websites die volgens de schijnheilige whitehat richtlijnen al lang en breed ergens onderaan de zoekresultaten zouden moeten bungelen. Ik begrijp wel waarom Google het zegt, maar de waarheid ligt al sinds jaar en dag ergens anders, daarom kunnen out-of-the-box SEO'ers keer op keer goed scoren, en komt het gros SEO guru volgers er steeds net niet.

Al met al, prima dat jij dit denkt, bij mij valt weinig eer te behalen :)
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#9
@svteg OK ik hoef je natuurlijk niet te bekeren. Vind het alleen jammer dat het de klanten van zo'n backlink bedrijf zijn die het risico lopen terwijl degene die de backlinks verzorgd zich al heeft laten betalen. Krijg je dan een google ban, dan is het jammer maar risico van het vak. Maar dan wel tenkoste van je traffic.

@erixson, moe van google, ja dat kan ik me voorstellen. Aan de andere kant is google wel een aanwezige realiteit die lastig over het hoofd te zien is en waarvan heel veel affiliates jammer genoeg erg afhankelijk zijn. Als Bing, Yahoo en wat heb je niet meer nou eens voor een levensvatbaar alternatief zouden zorgen he?
 
S

svteg

Guest
#10
Romac35 zei:
@svteg OK ik hoef je natuurlijk niet te bekeren.
Je zou me dan vragen om een paar stappen terug te doen ;)

Je hoeft niet per se in zee te gaan met een backlink bedrijf om risico te lopen op een ban. Ik denk dat je met het klakkeloos gebruiken van een productfeed je op gladder ijs begeeft. In de tijd dat ik me met SEO/Linkbuilding bezighoud (iets meer dan 7 jaar, op profit en non-profit niveau) ben ik nog geen website tegen gekomen die gebanned is vanwege zogenaamde dubieuze backlinks. (wel door dubieuze link constructies)

SEO is vaak logisch nadenken, afkijken (inspireren, ook goed), en aan de hand daarvan een eigen weg durven te bewandelen.

Je aan de guru's vastklampen zorgt alleen maar voor vertraging of stilstand (de guru's worden er alleen maar beter van). Ik denk dat de meeste SEO successen los staan van de welbekende richtlijnen maar zijn gebaseerd op eigen creatie. Wel in mijn omgeving in ieder geval.
 
S

svteg

Guest
#12
suho zei:
@svteg

wat bedoel je met link constructies?
Linkwheels bijvoorbeeld, los van of het werkt of niet, een slecht uitgevoerde kan een website sowieso in de problemen brengen. Als Google een linkwheel ontdekt is de kans groot dat je in de penarie zit, ook al zijn de backlinks in de linkwheel enorm relevant en sterk. Als je een constructie gebruikt begeef je je sowieso op glad ijs, een goed uitgevoerde constructie kan daarentegen ook zeer goed uitpakken.

Als een website van mij per abuis 100 keer gelinked wordt op verschillende dubieuze porno websites binnen uur, denk ik niet, "shit, nu loop ik tegen een penalty aan" maar juist "yes, 100 backlinks erbij".
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#13
erixson zei:
Google dit Google dat..Google zus en zo..Soms word ik een beetje moe van dit bedrijf
Gelukkig zijn daar meerdere oplossingen voor. De simpelste is om Google via .htaccess de toegang tot je site te ontzeggen. Het je nooit meer last van Google.
 
21 okt 2011
7
0
0
#15
Backlinks kopen werkt en zal blijven werken.

Even een (kort ;D) artikel met betrekking tot backlinks kopen..

http://www.e-tail.be/bijna-alle-links-zijn-gemanipuleerd/