Gratis link plaatsen op ned. directory

19 jun 2009
9
0
0
www.artikel24.nl
#1
Momenteel kan iedereen zijn website toevoegen op de nederlandse directory http://www.duf.in/PvqtK2
De website zelf heeft pr 5 en ik neem aan dat de subs ook een leuke pagarank krijgen.
Ook het toevoegen van een artikel is mogelijk, wel alleen indien het uniek geschreven is.
 
S

svteg

Guest
#2
Ik neem aan? Het is toch jouw website? Ik zie bij de inner pages niet echt boeiende pageranks, ook kan ik niet ontdekken waar die pagerank 5 vandaan komt, de pagerank is duidelijk een samenloop van omstandigheidje en absoluut niet genuine, zoals de volgende pagerank update zal aantonen. Prima dat je je link directory promoot, maar een USP als de pagerank is in dit geval echt een zeepbel.

Maar dat weet je stiekem zelf ook wel gok ik ;)
 
19 jun 2009
9
0
0
www.artikel24.nl
#3
Die volgende pagerank is intussen geweest en het blijkt inderdaad een zeepbel te zijn, pagerank is naar pr4 geduikeld, catagorieen hebben een pagerank van 3 en vele detailpaginas hebben ook een pr3.

Vandaar dat we de advertentie tarieven hebben gewijzigd voor mensen die willen adverteren zonder backlink
5 euro voor een link die een jaar blijft staan.
11 euro voor een link die blijft staan zolang de directory bestaat.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#4
Ik wil niet "rot" doen , ictregister, (al zal het wellicht toch zo over komen), maar ook deze pr-stand zal niet lang stand kunnen houden.
Op je site staan - volgens de kantlijn - 116 links. Kan nu een rol spelen, wanneer ze allemaal hoog scoren. En qua verzameling beter dan Google zelf kan doen, en dus toevoegt.

Maar kijk ik naar de achterkant van de pagina, is het nog een wonder dat google er een touw aan vast kan knopen, zoveel diversiteit in teksten, inklusief comment-teksten.
Heb het vermoeden dat je nog wel ergens op het phpld-forum genoemd/geroemd wordt, dat helpt altijd. ;)

Daarmee is het initiatief niet negatief, zeker niet, de bouwers van phpld hebben voor de laatste versie zich zeker verdiept in de mogelijkheden, alleen voor elke linkdirectory is de valkuil de periode tussen 16 en 116.000 waardevolle links , wil je enige tariefsvorm kunnen onderbouwen.

Ik begrijp dat elke link een linkruil is - verplichte backlink - en anders moet je betalen, of content schrijven = tegenprestatie. iig 3 hoogste categorien laten zien dat op de pagina er slechts 1 nofollow is, nl het geavanceerd zoeken ;D

Er is nog een werk-weg te gaan .... immers , PR staat leuk op de schoorsteen, bezoekersaantallen "levert op". 8)
 
19 jun 2009
9
0
0
www.artikel24.nl
#5
Beste ouwesmurf,

Er is altijd werk aan de winkel met een website, we zullen afwachten wat mijnheer google gaat doen.
Mijn artikelen beginnen voegen wel degelijk iets toe en ze worden nu ook zichtbaar in de zoekmachines, dus maar kijken in hoeverre de links dit weer teniet doen.
Niet geschoten is altijd mis, en de reacties van de zogenaamde gevestigde orde lap ik aan mijn laars, want het is juist het uitproberen van nieuwe dingen die een website succesvol kan maken.
 

SNEUP

Nieuw lid
14 jul 2007
145
0
0
www.sneup.nl
#6
Linkje geplaatst :p.

@ictregister: Wat betreft het werk aan de winkel zou ik nog eens kritisch naar - de vertaling - van je (formulier)teksten kijken.
Ik snap wat je bedoelt met 'de validering van de onderlinge koppeling kunt u de volgende HTML code in de pagina op de URL hierboven omschreven, voor submiting dit formulier:' maar het lijkt nu hier en daar wel Zuid-Afrikaans 8).

In ieder geval succes gewenst!