Hallo mede-affiliates :)

koen12344

Falen is geen optie
25 jan 2012
4
0
0
www.artikelgenerator.nl
#1
Hallo,

Ik ben Koen, 19 jaar oud, en ben al een lange tijd actief op affiliategebied, maar heb me nog nooit echt gemengd in een Nederlands forum voor affiliates. Bij deze dus :)

Ik ben beginnend ondernemer, en ik heb een klein eigen bedrijf.

Ik maak vooral niche websites, en heb mijn eigen PayPro product ontwikkeld voor het promoten van deze sites. Namelijk de Unieke Artikel Generator http://www.artikelgenerator.nl. Ik zit nu tegen de release deadline aan en zou graag jullie meningen hier over horen :)

Ik hoop dat ik veel van dit forum kan opsteken en jullie hopelijk ook van mij :)

mvg,
Koen
 
B

Beachboy

Guest
#2
Het nadeel van een bericht als deze posten op een forum van kritische (semi) professionals is dat je je wel eens ongewild bloot kan stellen aan harde kritiek.
Koen, ik vind je initiatief leuk en ik denk dat er ook wel wat mensen zullen komen die jouw "speeltje" zullen gaan gebruiken, maar ik vind persoonlijk 80% uniek net zo goed als 0% uniek.
In de Engelse taal zijn er uiteraard genoeg van dit soort oplossingen te vinden en ik heb er dan ook een aantal uitgeprobeerd...lukt niet en heeft geen zin. Panda was er onder meer om dit soort snelle oplossingen de kop in te drukken.
100% uniek en anders is het zo goed als waardeloos. 10 vergelijkbare pagina's zijn er 10 teveel.
En dat is mijn mening.
Succes.
 

koen12344

Falen is geen optie
25 jan 2012
4
0
0
www.artikelgenerator.nl
#4
Ja met 80% uniek bedoel ik dat slechts 20% van de woorden overeenkomen met andere internetpagina's. In ieder geval, ik maakte deze artikelen vroeger handmatig, en heb het tooltje vooral voor eigen gebruik gemaakt.