Het Fit Expert Programma = 60% COMISSIE!

4 okt 2016
3
0
0
#1
Beste affiliate, Het Fit Expert Programma is kort samengevat een programma van acht maanden, waarin iemand zich om kan toveren tot een goed ontwikkeld persoon, die de aller moeilijkste oefeningen van de fitness kan uitvoeren. Het zijn acht opeenvolgende schema's die perfect op elkaar aansluiten zodat ontwikkeling bijna afgedwongen wordt.

Wij van GoedGespierd verkopen dit product via Paypro en bieden onze affiliate's een commissie van 10 euro aan! En dat terwijl het product maar 17 euro kost, maar dit doen wij met een reden. Dit product is nog maar net nieuw en vers op de markt, en daarom zien wij affiliate's als onze belangrijkste medewerkers. Dat is dan ook de reden waarom we een e-book hebben gemaakt waar we al de tools en tips geven die onze affiliate's eventueel nodig hebben.
Dit varieert van tips voor beginnende promotors tot e-mail berichten en artikelen voor de meer gevorderden. Kijk hier voor meer informatie en de download link:
http://affiliate.goedgespierd.nl/affiliate/affiliate/

Onze marketing techniek is erg simpel, maar effectief. De plaats waar jij de bezoekers heen gaat sturen is een landingspage waar de bezoekers dus hun naam en e-mail adres in moeten vullen voordat ze op de verkoop pagina komen. Op deze landingspagina wordt dan dus ook een cookie gedownload. Als de bezoeker het product dus niet koopt, ontvangt deze wel informatieve nuttige mails, waarin wij de klantenbinding aangaan. Vervolgens verwijs ik ze weer door naar de salespage en als ze dan wel kopen...... krijg jij natuurlijk als nog de comissie!

Heb je vragen over het product of over onze filosofie over het lichaam? Ga dan naar GoedGespierd.nl en neem even contact met ons op!