Loopt Neckermann Reizen (via Affilinet) bij jullie ook zo slecht?

Gumtree

Nieuw lid
13 apr 2008
178
0
0
#41
een Duits spreekwoord zegt: Kleinvieh macht auch Mist m.a.w de kleine dieren op de boerderij maken ook mest, en dat stinkt ook. (sterker nog kippenstront stinkt nog erger dan een koeienvlaai.)

Dus neem je als merchant de kleintjes niet serieus en denk je weg te komen met een oncontroleerbare ontdubbeling neem dan het kleinvee niet aan in je affiliate portefeuille wees dan gewoon oprecht en eerlijk en laat doe de poort van het kippenhok op slot.
 

aap2050

Nieuw lid
14 jan 2012
13
0
0
#42
Volgens mij komt het op dit neer:

1. Ontdubbeling is niet transparant omdat publishers niet kunnen nagaan of er correct ontdubbeld is - vandaar ook dat veel publishers hierover klagen

2. Ontdubbeling zorgt ervoor dat het programma minder interessant wordt, soms zelfs op epc basis zo erg dat het niet de moeite loont

1+2 samen = minder vertrouwen en minder inkomsten
 

JoostM

Nieuw lid
13 mei 2014
40
0
0
#43
Normaliter ben ik aardig diplomatiek maar nu er niet echt op de 'klachten' van forumleden wordt ingegaan door Neckermann, voel ik me toch genoodzaakt om onderstaande te melden.

Kreeg gisteren (als topic starter) gisteren een berichtje binnen van smart79 met het verzoek dit topic te sluiten 'want er kwam toch niets concreets uit'.

Mijn pijn in mijn hart meld ik dit, want het voelt toch een beetje als klikken. Maar aan de andere kant; als men als adverteerder de dialoog niet wil aangaan, dan valt er ook geen eer te behalen volgens mij. Hoe moeilijk die dialoog ook is. Mijn ervaring is juist dat de moeilijkste dossiers/conflicten vaak na een goed gesprek juist uitmonden in een goede samenwerking omdat de twee partijen van elkaar de standpunten beter kennen en hierdoor ook begrip voor hebben. Maar dat wil Neckermann blijkbaar niet.

Wij hebben nooit problemen gehad met Neckermann, wij hebben ook nooit contact met ze gehad. Wij wilden alleen maar in dit forum peilen hoe het met andere affiliates zat en de performance. Maar nu duidelijk blijkt dat Neckermann totaal niet geïnteresseerd is in (kleine) publishers gaan ze bij ons gewoon van de site af.

Zeer spijtig, was allemaal niet nodig geweest denk ik. Maar als men niet eens de moeite neemt om een beetje moeilijke discussie aan te gaan dan hoeft het voor ons ook niet meer.
 

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#46
Heb met grote belangstelling dit verhaal gelezen. Was nog niet bezig met Neckermann en Thomas Cook, maar wilde dat net eens gaan onderzoeken.

Moet zeggen dat ik dus ook tot mijn verbazing zelfs een Adsense Tekst advertentie zag bij Thomas Cook.
Ik dacht eerst dat bij Neckermann die advertenties nog naar links van henzelf waren. Dus soort interne advertentie met link op je eigen site.
Maar die mobile phone Sim van SimYo tekstadvertentie hoort toch niet echt bij.
Komt toch zielig over. Begrijp niet goed waarom je je klanten van je site weg wilt jagen.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#47
smart79 zei:
En ik een constante verschil heb tussen Google Analytics en Affili.net.
Als er nou iets niet geschikt is om de herkomst van het bezoek te meten is het Analytics wel. Google blijft Analytics maar promoten voor dit doel, terwijl ze verdomd goed beter weten. Ik heb de jongens van Adwords eens voorgesteld om alleen nog te betalen voor kliks die door Analytics worden gemeten. Ze hoefden er geen seconde over na te denken om te zeggen: no way!

Wat dat gehannes met ontdubbelen betreft: als via mijn site een sale tot stand komt, dan wens ik de bijbehorende vergoeding te ontvangen. Het boeit me werkelijk niet hoeveel sites eerder tevergeefs een poging hebben gedaan om het product te verkopen, laat staan dat ik mijn vergoeding wil delen om hen voor hun mislukkingen te betalen.
 

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#48
Is er trouwens een verband tussen Neckermann van die artikelen dat failliet is en de Neckermann van de reizen?
 

brbrbr

Nieuw lid
29 feb 2008
88
0
6
affiliatefeeds.nl
#49
Postorderbedrijf Neckermann staat los van de gelijknamige touroperator, die in handen is van het grote Britse reisconcern Thomas Cook. http://www.nu.nl/ondernemen/3810874/postorderbedrijf-neckermann-nederland-failliet.html

Trouwens wel snelle (re)actie van zanox, netjes.
 

JoostM

Nieuw lid
13 mei 2014
40
0
0
#50
En om dan maar direct door te gaan in de Travel-hoek: het is wachten totdat Corendon ermee gaat stoppen of in elk geval snel gaat afslanken. Ook daar staat de kraan wagenwijd open en valt niet tegenop te dweilen.

Ook zo'n succesvol merk wat Axivate (lees: Rasker) is in gestapt. Kuch!

Overigens heb ik geen klagen over Corendon en affiliate. Zo goed als alles keurt men goed en wordt ook snel gekeurd, dus laat ik heel duidelijk zijn dat daar geen klachten over zijn.

Egypte loopt voor geen meter bij Corendon, vanwege alle politieke onrust. Op Noord-Cyprus en Macedonië vliegt men alleen omdat de lokale overheid en het IMF subsidies geven aan Corendon om het toerisme te promoten. En om nog maar te zwijgen over Curacao waar ze nu bijna een jaar bezig zijn. Dat gaat om te janken zo slecht.

Waar ze nog wel wat volume op draaien is good-old Turkijë, Spanje en Canarische Eilanden.

Zal ook wel binnenkort een saneringsronde komen en onder de vlag van Sundio gaan vallen, zodat ze met een kleiner team (lees minder personeel en dus minder arbeidskosten) alles van Lijnden naar Rotjeknor kunnen verplaatsen.
 

aap2050

Nieuw lid
14 jan 2012
13
0
0
#52
Zelfstandig is idd het beste

Ben jij dan zo tevreden dat Sundio zijn Sunweb publishers is beginnen segmenteren?

5? per sale voor vergelijkers en startpagina's
10? per sale voor algemene sites, beoordelingen etc
30? voor content

???

Bij ons liggen ze eruit...