Meerdere netwerken als beginnend adverteerder

25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Wat zouden jullie doen ?
Het forum eens doorzoeken, voor een regulier forumbezoeker 'oude koek', toch ? ;)

Vervolgens : welke zijn je doelstellingen, wie wil je bereiken , hoe en waarmee, en uiteindelijk weet je net zo goed als ik dat er enkele netwerken zijn die een breed scala van publishers kunnen bereiken. Waarom dan méér dan 1 ???
Zeker wanneer je begint, net als een website bouwen, moet je leren en testen.
Dat wordt al een stuk ingewikkelder met méér dan 1 netwerk.
Denk aan de Amerikaanse verkoopregel : KISS. Keep It Stupid Simpel. 8)
 

NECAnGeL

Nieuw lid
1 mei 2008
80
0
0
www.ietsdoenofferte.nl
#4
Heb trouwens nog een vraag denkje dat het een suc6 kan worden voor www.ietsdoenofferte.nl.
Vergoedingen zullen komen op het plaatsen van een nieuwe aanvraag (lead) en op het reageren van bedrijven wat kan op lopen. aanvraag plaatsen zal ongeveer ? 5,- gaan opleveren bedrijven die reageren van ? 2,5 t/m 18,50 per reactie.

Ik heb al banners en tekst links die eventueel gebruikt kunnen worden.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
denkje dat het een suc6 kan worden
Dat is dus een hele linke ........

Je kunt voor alles een campagne opzetten,
je kunt met Adwords voor bijna alles een campagne opzetten,

en in beide gevallen weet je dat je moet starten met een periode van investeringen.
Pas na enige tijd ken je wel of niet de revenuen en kun je praten over wel of niet een succes mbt je ROI. Maar misschien bepaal je zelf een andere factor voor het benoemen van wel of niet succes.

Dus kun je ook een affiliate-marketing campagne opzetten.
Dan weet je inmiddels ook, dat het succes daarvan staat en valt met de inspanning van adverteerder èn netwerk, omtrent het laatste zijn we over het algemeen niet vreselijk enthousiast, en in het bijzonder : praat je over een relatief gemakkelijk produkt met snelle scoringskans, kun je sommige accountmanagers nog wel een beetje enthousiast krijgen. Zijn er "grote" publisherbedrijven die zich erachter plaatsen, wordt dat al beter.

Maar je doelgroep is "iets anders", je gokt ook op 2 paarden. Ondanks het financiele plaatje van nu, is er best een doelgroep te vinden ...... maar mijn inschatting is dat je die targeting beter via Adwords kan inzetten dan via aff.marketing tenzij je doelbewust gaat zoeken naar de juiste publishers in de context van je website.

Laten we eens afwachten wie hier nog meer een gedachte over heeft, eer iets al dan niet "afgeschoten" wordt, is immers als vraag best wel interessant . ;D
 

NECAnGeL

Nieuw lid
1 mei 2008
80
0
0
www.ietsdoenofferte.nl
#6
Tnx voor je antwoord,

Ik ben nu bezig met adwords en wil daar ook graag mee verder gaan maar het kost me zoveel tijd dat ik denk via affiliate marketing ik meer informatie ontvang van publisher zodat ook het adwords beter zal gaan.

Ik heb al een netwerk die het wil gaan doen 1 van de grote 3 noem nog even geen naam.
 
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#7
Hoe wil je dit gaan inzetten?
Binnen affiliate marketing zal je ieder geval met strakke en goed converterende landingpages moeten gaan werken hiervoor.

Ik denk dat als je met offerte aanvragen werkt je ook eens moet overwegen om iets van een lead-formulier voor mobiel te gaan maken. Je kunt daar nu nog relatief voordelig wel inkoop doen van leads hoor ik om mij heen. Ken de details verder niet, maar je zult het zeker eens moeten onderzoeken. Je kunt dan ook inbouwen dat gegevens al via Facebook connect makkelijk in het formulier gezet kunnen worden.