Search event Friends of Search 20 februari 2014

2 mrt 2009
183
0
0
#1
Search event Friends of Search 20 februari 2014

Het IAB (Interactive Advertising Bureau) en DDMA (Dutch Dialogue Marketing Association) organiseren dit jaar een waar search spektakel in Amsterdam.
Het is al tijden vrij stil in Nederland wanneer het gaat om een echt goed search event.
Natuurlijk hebben we de SES gehad en hebben we SMT. Maar om internationale sprekers te horen en nieuwe ideeën op te doen moest je vooral naar Duitsland of Engeland waar dergelijke events veel vaker gehouden worden.
Friends of Search moet hier verandering in gaan brengen en haalt de toppers uit de markt naar Nederland. Zo komen onder andere Dixon Jones, Marcus Tandler, Barry Adams en Kevin Gibbons 20 februari naar Amsterdam. Ook zal er Nederlandse inbreng zijn van Roy Huiskes en Joost de Valk.

“Na donderdag 20 februari 2014 weet je als bezoeker niet alleen hoe andere organisaties zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie inzetten. Je bent ook op de hoogte van de belangrijkste, internationale ontwikkelingen in de wereld van search.”
http://www.friendsofsearch.nl/

Wij vroegen Eduard Blacquière naar zijn verwachtingen van Friends of Search;

Hoe belangrijk is het dat een event als Friends of Search in Nederland gehouden word?
Heel belangrijk. Van al het geld dat aan online adverteren wordt besteed, is zoekmachinemarketing al jaren het grootste gedeelte (naar schatting iets meer dan de helft). Ik denk zelf dat de bestedingen aan Search (AdWords + SEO) in Nederland al richting 1 miljard euro per jaar toegaan, waarmee het de bestedingen aan het grootste advertentiemedium TV snel overstijgt. Een Search event van internationale allure, zoals Friends of Search, mag dan simpelweg niet ontbreken.

Wat zijn je verwachtingen van het programma?
Ik heb hoge verwachtingen van het programma. Er is bewust gekozen voor een opzet met veel duo-presentaties, zodat er per sessie 2 experts een completer beeld kunnen geven van een onderwerp. Verder zijn er best veel internationale sprekers, die hun kennis en expertise uit markten die voor lopen op Nederland komen delen.

Naar welke spreker kijk je het meeste uit?
Ik kijk het meeste uit naar Marcus Tandler. Hij is natuurlijk al jaren een gerenommeerde specialist, met name op SEO gebied, die veel op internationale congressen zijn kennis en visie deelt. De reden dat ik het meest naar hem uitkijk, is zijn inspirerende presentatie die hij onlangs gaf op TEDxMunchen (http://www.edwords.nl/2013/11/18/de-toekomst-van-search/). En het goede nieuws is: hij komt een uitgebreide versie hiervan als keynote presenteren op Friends of Search!

Wij van het Affiliateforum zijn uiteraard aanwezig op Friends of Search!
Friends of Search kost € 295,-. per persoon. Aanmelden kan via: http://friendsofsearch.nl/inschrijven.html