Snelheid Betalingen

dakairo

Nieuw lid
15 jul 2010
10
0
0
#1
Hoi Hoi,

Ik ben sedert september bezig met Zanox en nog een aantal andere netwerken, maar bij Zanox heb ik het meeste omzet. Ik heb een aantal vragen aan de meer ervaren gebruikers van Zanox. Ik genereer namelijk leads van leningen voor hen via mijn website. Nu zie ik dat er nog leads zijn van september en november die nog moeten confirmed worden. Ze zijn wel al goedgekeurd maar nog niet confirmed. Ik heb er ondertussen al een paar duizend Euro staan.

Ik vroeg mij af of het normaal is dat het 3 maanden duurt voor de leads daadwerkelijk worden uitbetaald na goedkeuring. Ik heb Zanox al verschillende keren een email gestuurd hierover maar ik krijg geen duidelijk antwoord. Ik wil enkel weten of het normaal is. Als ik 6 maand moet wachten dan is dat maar zo zolang ik maar uitbetaald word. Ik wil enkel een duidelijk antwoord, iets in de aard van 'Ja Timmy het kan wel eventjes duren'.

Het probleem is dat ik bij de ene email een antwoord krijg dat de adverteerder te laat is met uitbetalingen en in de andere email krijg ik te horen dat er niks aan de hand is.

Ik zou graag in de loop van volgende maand wat meer duidelijkheid hierover, er zijn nog andere netwerken.

Kan iemand mij wat meer duidelijkheid verschaffen?
 

Rohal

Nieuw lid
6 mrt 2012
81
0
0
#2
Werk niet zoveel met zanox en ook niet in leningen niche, waar ik verwacht dat keuringen/betalingen mss wel wat langer zijn maar sinds september begint al wel te tellen, 2 maanden na goedkeuring maak ik wel genoeg mee, 4-5 maanden zoals in u geval vind ik toch al beetje zorgwekkend. In elk geval niet veel dat je er aan kan doen, gewoon afwachten zeker. Af en toe horen hoe het zit via mail enige wat je kan doen, voor de rest niet te druk proberen over te maken en afwachten...
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#3
Zoals Rohal aangeeft : de leningenmarkt is over het algemeen al niet tè best, en de flitskredieten al helemaal niet.

Vervolgens zie je hier waar "iets moois" totaal verloren gaat.

Good old M4n had een regeling, hield in dat wanneer de sale of lead was goedgekeurd, er nog maximaal 110 dagen overheen kon gaan en dan zou je je geld fysiek kunnen tellen. Ook al zou de adverteerder niet kunnen of willen betalen. Dat is oog hebben voor "de aan de met jou samenwerkende publisher-partners"
Maar ook juridisch is M4N niet meer.
Het beste wat ik van de overnemende partij heb mogen vernemen : we doen ons best.
En dat doen andere partijen ook. Over . Uit. Sluiten maar.
Berlin rules the waves

Het dichtst in de buurt komt nu Daisycon. En ietsie pietsie Tradetracker mits je omzet daarvoor in aanmerking komt. ( Alles wat niet in vastgestelde regels gaat, is 'ietsie pietsie')

Als ik 6 maand moet wachten dan is dat maar zo zolang ik maar uitbetaald word.
Kennelijk is het niet je hoofdberoep, of je hebt uitgebreide reserves.
In de basis is het hoofdprobleem bij de adverteerder, die keurt uiteindelijk op enig moment en daarna moeten ze nog zodanig kredietwaardig zijn dat ze je uitbetalen. Niet uitbetalen hebben we een jaar geleden meegemaakt met keurige witgoed leveranciers, en veelvuldig telecom. Maar ook kredietbedrijven in Brabant konden er wat van.
Vaak zijn juist zij overgefinancierd, en we zitten nu eenmaal met een markt waarin heel veel minder sterke betalers rondlopen. Is natuurlijk - uitgaande van goede wil - erg aanlokkelijk om de eerste 6 maanden eens even aan te kijken hoe het loopt, en ondertussen het risiko bij jou leggen.

Zit ik er ver naast, dat wanneer een klant van bedoeld leenbedrijf 7 dagen te laat is met betalen, ze onmiddellijk tot aktie komen ? En jij wacht 6 maanden of langer ..... wat voor beeld heb je van samenwerken ?

Is natuurlijk wel zo, dat wanneer je omzet bij een specifiek netwerk zodanig is, dat het verliezen van jouw omzet een gat slaat in hun begroting, dat er dan wel te praten valt ..... alleen horen we op een forum dáár niet zo veelvuldig van. ;D
 

dakairo

Nieuw lid
15 jul 2010
10
0
0
#4
Aan ouwesmurf.

Mijn site genereert zo'n ?1500 leads per maand. Of dat genoeg is om een gat te slaan in de begroting durf ik te betwijfelen, maar ik denk dat je toch liever op de website staat dan ernaast.
 

dakairo

Nieuw lid
15 jul 2010
10
0
0
#5
Heb net een email ontvangen van Katrien van Zanox en ik heb wat meer duidelijkheid gekregen.

Het ging trouwens slechts over één adverteerder. De rest betaald wel. Hopelijk ziet die ene adverteerder binnenkort ook het licht.