Tip: E-Commerce day powered by Klarna in Keulen

Garske

Nieuw lid
30 jan 2014
1
0
0
#1
Zaterdag 12 april 2014 zal Hitmeister voor het vijfde jaar op rij de Hitmeister e-Commerce Day powered by Klarna in het voetbalstadion RheinEnergieStadion in Keulen organizeren.

Over Hitmeister
Hitmeister.de is een van de grootste webshops in Duitsland met zo'n 20 miljoen producten en meer dan 4.000 leveranciers. Momenteel hebben wij ongeveer 1,5 miljoen tevreden klanten en maandelijks zo'n twee miljoen bezoekers.

E-Commerce day powered by Klarna
In het afgelopen jaar bezochten zon 900 mensen de beurs, met meer dan 50 exposanten en 30 informatieve presentaties. Bezoekers kunnen zich over e-Commerce gerelateerde onderwerpen informeren, interessante presentaties & workshops bijwonen en natuurlijk nieuwe contacten leggen door middel van networking. De tickets kosten ? 39,00 voor bezoekers (inclusief catering, kinderopvang en aftershow party).

Vorig jaar hebben wij al enkele enthousiaste Nederlandse bezoekers mogen ontvangen en wij hopen ook dit jaar weer de contacten tussen de Nederlandse en Duitse e-Commerce markt te verbeteren en het gat te verkleinen. Wellicht is deze beurs interessant de bezoeker van dit forum? Ik kan aanvullende informatie toesturen en foto's, indien gewenst.

Meer informatie vindt u in de onderstaande link en kunt u mij te allen tijde mailen, ik zal spoedig antwoorden.

Hitmeister.de/ecommerceday/


Met vriendelijke groet,

Paolo Garske
Hitmeister GmbH