TransIP Alternatief?

31 jul 2007
130
0
0
#1
Hoi, ik ben de slechte copy & paste klantenservice van TransIP een beetje zat...

Het oplossen van problemen duurt lang en ze verspillen mijn tijd omdat het voor hun blijkbaar een hele opgave is om met zinnige antwoorden of oplossingen te komen.

Bestaan er nog andere hosting providers in Nederland die naast een geautomatiseerd beheer systeem ook goede klanten service bieden?
 
31 jul 2007
130
0
0
#5
Bedankt, ik zal er naar kijken. Die mensen bij TransIP...

Een MSN bot geeft nog betere klantenservice, of in ieder geval gelijkwaardige. Echt onvoorstelbaar hoe slecht de klantenservice van TransIP is. Ik heb een hoop meegemaakt maar niks komt ook maar in de buurt van hoe slecht de klantenservice van hun is. Ik noem een MSN bot omdat het daar veel van weg heeft, het is alsof ze een bot laten reageren aan de hand van een keyword scan.
 

messju2

Nieuw lid
3 jan 2007
111
0
0
www.interieur-tips.nl
#7
Ben zelf ook zeer ontevreden over Transip. Slechte service en mailtjes die maar niet worden beantwoord.
Het zijn ook een stelletje graaiers: om te upgraden moet je maar een abonnement erbij kopen en als je over het datalimiet heen ging, laten ze je ook grof veel betalen, stelletje oplichters daar. Ben blij dat ik ga verhuizen, zodat ik hun lelijke kantoorgebouw in Leiden niet meer hoef te zien. Ze proberen je ook nog eens te paaien door te adverteren met halfnaakte vrouwen. Origineel hoor. Dat was overigens nadat ik van ze was weggegaan...

Zelf zit ik bij VDX en bij Mijndomein.nl . Eerstgenoemde had geen datalimiet (nu wel) en nagenoeg weinig problemen. Ze zijn wel af en toe down. Met mijndomein heb ik tot nog toe zelden problemen gehad, maar ik monitor ze niet zo vaak. Voor 29 Euro per jaar is het wel een koopje! Datalimiet is daar volgens fair use policy. Enkele jaren geleden zat het op zo'n 7 gig/maand.
 
2 mrt 2009
183
0
16
#8
Sinds enige tijd heb ik een cloud genomen.
Je moet wel wat verstand hebben van het opzetten en onderhouden van een dergelijke server,
maar als je het eenmaal draaiende heb kan je er zo ontzettend veel mee.
 
21 mei 2011
4
0
0
#9
Beste Sjoerd,

Als nieuwe gebruiker kom ik toevallig je bericht tegen. Ben je opzoek naar een alternatief voor het plaatsen van campagnes of voor eigen gebruik?

Ik vertegenwoordig webhostaanbieding.nl, een van de snelst groeiende hostingproviders in Nederland. Wij hanteren een no-nonsense servicebeleid waarbij we gaan voor de volle 100% tevredenheid van de klant. We denken dan ook liever in een oplossing voor de klant dan in de voordelen van het geven van 'standaard' antwoorden.

Enkele onafhankelijke reviews van onze klanten: http://www.ispgids.com/isp/webhostaanbieding-nl

Om je een beeld te geven van onze organisatie op dit moment:

Wij werken dagelijks met 7 enthousiaste mensen aan het goede verloop van ons bedrijf. We kiezen bewust voor 'groene' hosting in de beste datacenters van Nederland (Evoswitch Haarlem, Easynet Amsterdam). Webhostaanbieding.nl maakt verder uitsluitend gebruik van A-kwaliteit webservers en richt zich op de allerbeste performance voor de klant. In tegenstelling tot partijen die zich voornamelijk richten op domeinnamen richten wij ons voornamelijk op de hosting. Dit zie je terug in de performance en uptime van onze servers.

Kort gezegd: Geen overvolle servers, Direct handelen bij 'overlast'.

Onze servers worden 24/7 gemonitord en wij maken gebruik van alarmering per SMS / PushEmail naar alle technische medewerkers. Op deze manier kunnen wij in ieder voorkomend geval snel handelen.

Tevens hebben wij een enorme kracht in de scherpe prijsafspraken die wij met leveranciers hebben. Deze maken dat wij het grootste deel van onze marge behalen in de inkoopzijde en niet over de klant.

Gisteren hebben wij via TradeTracker een interessante affiliatecampagne gelanceerd waarbij wij 52% commissie belonen over het jaarbedrag van elk afgenomen hostingpakket (52% van kwartaalbedrag voor resellerpakketten).

Naast deze campagne kunnen wij ook rekenen op een groot aantal nieuwe klanten door unieke samenwerkingen met o.a. Marktplaats en Groupdeal (Telegraaf Media Groep).


Als e.e.a. je aanspreekt nodig ik je van harte uit eens contact met mij op te nemen.


Met vriendelijke groet,

Daniël Jan van Oudheusden
webhostaanbieding.nl

Edisonweg 14
4207HG Gorinchem Oost