Twitter gebruiken voor affiliate links.

Rik20

Nieuw lid
16 jan 2010
26
0
0
#1
Beste,

Zijn hier op dit forum mensen die twitter gebruiken als advertentie bron voor jullie affiliate links te promoten?

Graag zou ik wat tips willen of ervaringen willen horen.

gr Rik
 

tdccbb

Nieuw lid
4 mrt 2011
33
0
0
www.ourbubble.nl
#5
Hangt er vanaf. Ik heb enkele Niche Twitter Accounts. Welke niets anders doen dan nieuws vergaren en delen. Hier heb ik af en toe ook een affiliate linkje tussen staan. En die doet het altijd goed. Zeker wanneer de verkopende winkel zo snugger is om mijn tweet met link te retweeten, maar dat terzijde.

Werkt overigens beter met internationale shops dan NL shops. NL publiek is, zo lijkt het, minder geneigd op een link te moeten klikken welke via de tweets binnenkomt.

Klein voorbeeldje twitter account @AllNikeNews, doet het niet slecht.
 
S

SISPnl

Guest
#7
Ik gebruik Twitter, Facebook, Google+ en noem de hele rataplan maar op...

Hiermee trek ik wel meer omzet (krijgt er wel ruwe handen van, maar trek ze wel, die omzet).
Het is maar hoe je het gebruikt en hoe je het inzet. Als je alleen maar reclame erop zet. Nou, vergeet het dan maar, maar informatief, updates en koppelen aan een nieuwsbrief heeft bij mij een goede werking gehad. Acties en eigen dingen ondernemen is mijn volgende stap, maar dan zonder acties van de adverteerder.

Volg wat je ingegeven word en wees ook niet bang om eens op je bek te gaan. Met vallen en opstaan word je sterker en ik zeg "probeer gewoon dingen".
 

Rik20

Nieuw lid
16 jan 2010
26
0
0
#8
Thanks! Goed commentaar!

Ik ga zeker wat dingen uit proberen.

Dus zo af en toe eens een affiliate link er tussen zetten? ;)
 
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#9
Ik heb Twitter Ads getest een tijdje terug. Viel erg tegen qua conversie die je op je site ziet, dus dat gedeelte heb ik uitgezet. Wat wel werkt is het promoten van App download. Je kunt heel goed targeten op device en interesses om daarmee eenvoudig je App in bijvoorbeeld de iTunes store promoten.