Vacature Publisher Manager Online Marketing

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
Jij bent op zoek naar een baan met body, waar je je eigen initiatief kwijt kan en je je commerciële talent op een creatieve manier kan inzetten! Wij zoeken de leukste nieuwe collega van Nederland, die zijn of haar kennis en expertise inzet om ons verder te brengen, zodat we met elkaar blijven werken aan het beste ?en het leukste- netwerk voor affiliate marketing en lead generation!

Kom jij bij ons werken als onze nieuwe

Publisher Manager / Online Marketeer


Wat ga je doen

Als Publisher Manager ben je dagelijks actief bezig met de begeleiding en ondersteuning van onze (key)-publishers. Je fungeert als aanspreekpunt, coördinator en belangenbeheerder. Je bent de spil tussen verschillende afdelingen binnen onze organisatie en de (key)-publishers. Dit doe je op alle aspecten van onze online-dienstverlening.

Je focus zal gezien onze groei doelstellingen richten op de (key)- publishers in Nederland. Ook zal je betrokken worden bij de organisatie van alle verdere activiteiten die wij voor onze publishers verzorgen. Beschik jij over een commerciële en servicegerichte instelling en pas je bij onderstaande profiel? Dan is dit de baan voor jou!

Wat bieden we jou
◾Een uitstekende studieregeling;
◾Een reiskostenvergoeding of een NS Businesscard;
◾Een interessante winstdeling;
◾Een inwerktraject van een half jaar;
◾Een prima salaris;
◾Perfecte verbinding met het openbaar vervoer.

Functie-eisen
◾Minimaal HBO werk- en denkniveau;
◾Minimaal een half jaar ervaring binnen de online marketingwereld;
◾Vlekkeloze kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
◾Uitstekende presentatietechnieken;
◾Een proactieve houding en commerciële focus.

Je maakt ons extra enthousiast met ervaring in Affiliate Marketing, HTML basiskennis en de beheersing van een derde vreemde taal.Reageren

Wij ontvangen graag je CV én een overtuigende motivatie. Mail je sollicitatie naar jobs@daisycon.com of reageer via de ?solliciteer? button op deze pagina. Voor vragen en meer informatie over deze functie neem je contact op met de afdeling HR op nummer 036-5483770.

Wie zijn wij

Daisycon is niet alleen één van de grootste online marketing bedrijven van Nederland, we zijn ook het léukste netwerk voor affiliate marketing en lead generation! Daisycon is opgericht in 2000, dus we gaan al een tijdje mee. We werken dagelijks aan de ontwikkeling van ons netwerk én onszelf, omdat daar iedereen beter van wordt. Dagelijks beheren wij ruim 1.600 campagnes voor een duizendtal klanten. Ons team bestaat uit zo?n 70 medewerkers. Ons kantoor is net verbouwd en ligt in het hart van Almere: station Almere Centrum en het bijbehorende winkelhart van Almere liggen praktisch in onze voortuin.

We zijn niet alleen actief in Nederland, we timmeren ook hard aan de weg in België, Frankrijk en Duitsland.

Wat voor type mensen werken er bij Daisycon?

De gemiddelde leeftijd van de medewerkers van Daisycon ligt rond de 27 jaar. De meeste medewerkers hebben een HBO diploma op het gebied van bedrijfskunde, marketing of ICT.

Ongeveer een kwart van onze medewerkers heeft een technische achtergrond en werkt aan onze achterliggende systemen. Ongeveer de helft van de medewerkers is online marketeer of heeft een commerciële functie. Daarnaast hebben we natuurlijk de ondersteunende personeelsleden, die onder meer verantwoordelijk zijn voor de administratie en de uitbetaling aan onze duizenden publishers. Met elkaar zijn we het team dat verantwoordelijk is voor het perfect functioneren van Daisycon.

Sluit jij je bij ons aan???