Vernieuwd financieel overzicht live!

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
Na een heerlijke nazomer lijkt het erop dat de herfst toch echt een feit gaat worden. Uiteraard hebben wij van de zomer niet stil gezeten en hard gewerkt om de financiële gegevens voor jou transparanter en inzichtelijker te maken. Met gepaste trots introduceren we dan ook ons vernieuwd financieel overzicht!

Vanaf heden tref je bij het tabblad 'Financiële gegevens' een nieuw ?Financieel overzicht? aan, waarin je in één oogopslag kan zien voor hoeveel er is gekeurd en welk bedrag je bij je eerst volgende uitbetaling ontvangt, zodra dit bedrag je minimale betaaldrempel heeft bereikt. De minimale betaaldrempel is ongewijzigd gebleven en kan naar wens nog altijd in je accountgegevens worden aangepast.

Door in het maandoverzicht op de betreffende maand te klikken kan je precies zien welk bedrag er wanneer is uitbetaald. Alle maanden en jaren zijn doorklikbaar zodat je op een gebruiksvriendelijke manier door het overzicht kan gaan.

Ook is de functionaliteit ?Betalingen? onder handen genomen. In het nieuwe overzicht staan de betalingsspecificaties in een duidelijker schema weergegeven. Ook in dit overzicht kan je op eenvoudige wijze doorklikken. Zo kan je precies zien welke transacties bij de betreffende betaling zijn uitbetaald. Daarnaast heb je ook de inzicht in welke transacties nog uitbetaald moeten worden.

Met deze updates hebben we ook de terminologie gewijzigd. Vanaf heden zullen we niet meer over een 15 of 45 dagen regeling spreken, maar respectievelijk over een ?premium' en ?standaard' regeling.

Met het vernieuwd financieel overzicht streven we naar een transparanter en inzichtelijker uitbetalingsbeleid.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen via support@daisycon.com.
 

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#3
Absoluut een duidelijke vooruitgang. In het financiele overzicht zie je direct wat er wel en niet betaald is en je kan dus ook zien als er betaald is in welke facturen dit gebeurt is. Ik zat hier voorheen wel eens met excel mee te puzzelen.

Ik heb nog enkele vragen/opmerkingen:

1) als ik in het financiele overzicht kijk dan staan hier alleen de goedgekeurde transacties. Van de maanden juni-september zijn er bedragen die nog niet betaald zijn (in de kolom resterend). Als ik daar op klik krijg ik de melding dat er niet betaald is. Kan ik ook zien om welke transacties en adverteerders dit gaat? Oftewel, wie betaald er niet?
2) als ik naar statistieken->"per jaar" ga dan kan ik per maand zien hoeveel transactie gekeurd, open en afgekeurd zijn. Als ik klik op een van die bedragen kom ik altijd op hetzelfde scherm, namelijk het programmaoverzicht van oktober (statistieken->toplijsten->programma). Is het mogelijk om het zo te maken dat als ik in het overzicht statistieken->"per jaar" bijvoorbeeld klik op de afgekeurde transacties in juni dat ik naar het maandoverzicht van juni ga met als filter afgekeurde transacties? Dan komt dit overzicht voor mij nog meer op stoom.
3) Het jaaroverzicht dat ik noem in 2 laat ook per maand de goedgekeurde transacties zien. Het zou makkelijk zijn als de kolom goedgekeurde transacties verwijst naar het nieuwe financiele overzicht. Zo kun je doorklikken en direct zien hoeveel van die openstaande transacties betaald zijn.
 
6 sep 2010
146
0
0
www.daisycon.com
#4
Beste Oeroek,

1) Jazeker. Dit kun je doen d.m.v. doorklikken en filteren (let goed op de datum dat deze selectie juist blijft staan) in het transactieoverzicht.
2) Goed gezien. Staat op de planning. In de programma toplijst kun je filteren op (afgekeurde) transacties en deze voor een bepaalde periode selecteren.
3) Op het moment dat je hierbij naar het financiele overzicht gaat kun je niet meer zien welke adverteerders direct hebben goedgekeurd. Je ziet enkel de bedragen staan. Er is geen adverteerdersspecificatie in dit scherm.

Mocht je nog andere vragen hebben dan kan je ons het snelste bereiken via support@daisycon.com .

Met vriendelijke groeten,

Seger Geerars
Publisher Manager Daisycon
 
W

Wim

Guest
#5
1) Jazeker. Dit kun je doen d.m.v. doorklikken en filteren (let goed op de datum dat deze selectie juist blijft staan) in het transactieoverzicht.
Zie alleen de bedragen maar geen adverteerders, ofwel kan niet zien wie niet betaald.
 
6 sep 2010
146
0
0
www.daisycon.com
#6
Dag Wim,

In het transactieoverzicht staat bij iedere transactie ook altijd de adverteerder vernoemd. Als je ons je accountnaam doorgeeft en aangeeft wat je precies wil zien middels een ticket of email kunnen we je uitleggen hoe je dit het beste naar voren kan halen.

Met vriendelijke groeten,

Seger Geerars
Publisher Manager Daisycon
 

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#7
@daisycon,
ik krijg de info ook niet in beeld. Misschien is het makkelijker de uitleg hier te plaatsen zodat we niet allemaal een ticket hoeven aan te maken.

Als ik kijk naar financiele gegevens->financieel overzicht dan is er een kolom "resterend" waarin bedragen staan die nog betaald moeten worden aan de affiliate. Als ik in die kolom op een bedrag klik krijg ik geen verdere informatie.

Is het mogelijk om inzichtelijk te maken, van die kolom "resterend", om welke adverteerders het hier gaat.
 
6 sep 2010
146
0
0
www.daisycon.com
#8
Beste Oeroek,

Geen enkel probleem.

Als er bij resterend een bedrag staat kun je dit uitklappen. Door middel van uitklappen krijg je een overzicht waarin onderin het niet betaald bedrag staat. Hier kan je op doorklikken. Je komt dan in de statistieken per maand terecht (met ingesteld filter). Het doorklikken vanuit die transacties loopt nu helaas vast (wordt gemaakt). Als je na dit scherm klikt op transactieoverzicht blijven de filter opties actief, echter de datum verspringt. Pas de datum handmatig aan naar de juiste periode en laat de rest van het filter staan. Druk nu op zoeken en je krijgt een totaal overzicht met alle transacties en daarbij de naam van de adverteerder. Vanuit hier is het mogelijk een export te maken.

Hoop dat je hiermee uit de voeten komt :)
Vragen? Dan hoor ik het graag!

Met vriendelijke groeten,

Seger Geerars
Publisher Manager
 

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#10
De transacties heb ik ook voor elkaar via het transactieoverzicht. Bedankt.

Als je hetzelfde overzicht wil hebben voor een cpc campagne waar moet ik dan heen? het transactieoverzicht laat alleen de transacties zien en ik heb ook een aantal onbetaalde kliks.
 
6 sep 2010
146
0
0
www.daisycon.com
#11
Beste Oeroek,

In het overzicht kan je ook op de CPC-vergoedingen klikken. Vanuit hier kom je wederom in de statistieken per maand terecht. Als je hierna op de Programma Toplijst klikt (met instelling van de juiste datum en het filter) kun je precies zien om welke programma's het gaat.

Met vriendelijke groeten,

Seger Geerars
Publisher Manager
 

oeroek

Nieuw lid
21 jun 2008
166
0
16
www.saunagespot.nl
#12
Bedankt voor je uitleg.

Als ik op programma toplijst klik kan ik niet de filters vinden die er eerder wel stonden, "payable_filter" en payable_clicks_filter". Ik heb wel de niet betalende adverteerder gevonden aangezien dit de enige was die niet betaald had en het bedrag 1 op 1 overeen kwam. En dat is uiteindelijk de informatie die ik zoek.

Ik ben door een programma verandering diezelfde adverteerder namelijk meer aan het promoten en ga die betaling zeker in de gaten houden zodat ik die adverteerder tijdig kan verwijderen als het nodig is.
 
6 sep 2010
146
0
0
www.daisycon.com
#13
Hoi Oeroek,

Graag gedaan.

Goed te horen dat je het hebt gevonden. Vanuit het financiele overzicht ga je eerst naar de statistieken per maand. Als je hier doorklikt op CPC aantallen (niet bedragen) kom je in de statistieken CPC.

Vanuit hier dien je de datumselectie op de dag te zetten dat je had geklikt en krijg je de adverteerder in beeld.

Met vriendelijke groeten,

Seger Geerars
Publisher Manager