wehkamp.nl start eigen affiliate-netwerk

25 jul 2012
1
0
0
#1
Beste affiliates,

Vanaf vandaag starten wij met ons eigen affiliatenetwerk en zullen wij afscheid gaan nemen van de bestaande netwerken.

Voor jullie als affiliates betekent dit concreet meer commissie en meer inzicht in resultaten. We hanteren een staffel model met onderstaande vergoedingen:

Brons Zilver (> 50 orders per maand) Goud (of afspraak)
Groep 1 ? 10% Groep 1 ? 11% Groep 1 ? 12,5%
Groep 2 ? 6,5% Groep 2 ? 7% Groep 2 ? 8%
Groep 3 ? 2% Groep 3 ? 2,25% Groep 3 ? 2,5%

Een volledig overzicht van de commissies kun je hier vinden: http://www.wehkamp.nl/affiliates/cps_per_productgroep.pdf

We gebruiken de software van Tradedoubler die we in licentie vorm afnemen wat betekent dat het voor de meesten bekend zal zijn hoe het werkt. Functionaliteiten als de reporting API zullen ook binnen ons programma aanwezig zijn.

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet! Aanmelden kan via www.wehkamp.nl/affiliates
Voor vragen kunnen jullie per mail terecht via mbrokkaar@wehkamp.nl

Onderstaand ons officiële persbericht:

ZWOLLE, 23 juli 2012 ? wehkamp.nl gaat voor haar verkopen door externe partners (affiliates) vanaf vandaag gebruik maken van een affiliatesprogramma in eigen beheer. Het grootste online warenhuis van Nederland maakt daarvoor geen gebruik meer van de bestaande affiliatenetwerken als tussenpersoon. Door het nieuwe programma wordt er sneller en efficiënter gewerkt, krijgt een partner onder andere meer commissie per verkoop en meer inzicht in de resultaten. Geïnteresseerde partijen kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via www.wehkamp.nl/affiliates

Meer commissie
Affiliates zorgen, met hun eigen marketinginspanningen, voor meer verkeer naar wehkamp.nl. Wanneer de marketinginspanning ook daadwerkelijk leidt tot de aankoop van een artikel, krijgt een affiliate daarvoor een commissie. In het nieuwe programma van wehkamp.nl krijgt een affiliate onder andere meer commissie per verkoop, meer inzicht in de resultaten en kunnen de statistieken in eigen systemen geïmporteerd worden door gebruik te maken van een zogenaamde ?reporting API?. Op advertentievlak zijn er daarnaast diverse tools & widgets beschikbaar zoals een xml shopping API om specifiek assortiment onder de aandacht te brengen. Verder onderhoudt wehkamp.nl direct contact met de affiliate om de inzet van acties beter af te stemmen en worden orders na maximaal 21 dagen gevalideerd.

Met vriendelijke groet,

Maarten Brokkaar
wehkamp.nl
 

bug

Nieuw lid
18 apr 2010
18
0
0
#2
Waarom hanteren jullie een direct opeisbare boete van 10k per overtreding van 1 der AV regels (+1k per dag daarop volgend)?
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#4
rechtsboven "advertenties ophalen" oranje button
kies je website
linksboven "tools & Widgets"
2d allinea dieplinkgenerator

kun je nog 2 epi waardes meegeven, zeg maar je subid en een speciale weergaveplek bijvoorbeeld, en klaar is kees