Whalehunter.cash affiliate-programma - verdien geld door Skype cam-modellen te promoten

18 mrt 2020
4
0
1
whalehunter.cash
#1
Ik weet zeker dat velen van jullie al geld hebben verdiend door live cams-sites te promoten, maar nog zekerder is dat je nog niet hebt gehoord van het nieuwste model live cams, met name live cams op Skype.

Ja, je leest het goed, Skyprivate is de grootste premium website die leden de mogelijkheid geeft om rechtstreeks via Skype in contact te komen met live modellen.

Als u geld bij ons wilt gaan verdienen, nodig ik u uit om deel te nemen aan het partnerprogramma van Whalehunter.cash en een directe aanmeldingsbonus van $ 25 te ontvangen.
Mijn naam is Magnus en ik ben de filiaalmanager van Whalehunter.cash - het partnerprogramma van Skyprivate.com.

Wij zijn een premium service die LIVE cam shows aanbiedt op Skype, gebruikmakend van de door ons ontwikkelde pay-per-minute technologie.

We bieden een inkomstenaandeel van 20% voor het leven voor elke bestede dollar (telefoontjes, tips, modelwinkel) door leden die u op Skyprivate.com brengt.

We hebben ook een van de best betalende verwijzingsaanbiedingen voor webmasters op de markt, waar we u 10% omkering geven van de inkomsten van de aangesloten bedrijven die u naar ons programma verwijst.

Registreer u nu en ontvang direct een aanmeldingsbonus van $ 25!
 
18 mrt 2020
4
0
1
whalehunter.cash
#2

NIEUWE bonuscampagne beschikbaar voor alle nieuwe leden

Vandaag starten we een BONUS-campagne voor alle nieuwe leden die u bij ons brengt.

Alle nieuwe leden krijgen een beloning van $ 5, rechtstreeks in hun Skyprivate-accounts, als ze de stappen volgen die worden vermeld op de aanbiedingspagina https://www.skyprivate.com/voucher-bonus-first-deposit/

Haal alle informatie die u nodig hebt op die pagina en promoot dit aanbod naar eigen inzicht voor uw publiek, en laten we GROOT verdienen!
Beschikbaar tot 15.04.2020!

Als u nog geen partner bent, registreer u dan nu en ontvang een welkomstbonus van $ 25 rechtstreeks in uw account.
 
18 mrt 2020
4
0
1
whalehunter.cash
#3
NIEUWE betaalmethode beschikbaar op WhaleHunter.cash: Bitsafe!Er is nu een nieuwe betaalmethode beschikbaar voor onze filialen op WhaleHunter.cash: Bitsafe!

En één betalingsoptie die niet langer is opgenomen in de lijst met opties waaruit ze kunnen kiezen: ePayService.

Degenen die ePayService hebben gebruikt om hun inkomsten op te nemen, raden we ten zeerste aan om deze te vervangen door naar deze pagina https://wh.cash/payment-methods te gaan met een van de 6 andere methoden die nog beschikbaar zijn (inclusief Bitsafe)!

- Bitcoin
- Bankstorting via ACH
- Europese bankoverschrijving via SEPA
- Internationale draad (SWIFT)
- Paxum
- Bitsafe


Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet om ons te contacteren!