Whalehunter.cash affiliate-programma - verdien geld door Skype cam-modellen te promoten

18 mrt 2020
2
0
1
whalehunter.cash
#1
Ik weet zeker dat velen van jullie al geld hebben verdiend door live cams-sites te promoten, maar nog zekerder is dat je nog niet hebt gehoord van het nieuwste model live cams, met name live cams op Skype.

Ja, je leest het goed, Skyprivate is de grootste premium website die leden de mogelijkheid geeft om rechtstreeks via Skype in contact te komen met live modellen.

Als u geld bij ons wilt gaan verdienen, nodig ik u uit om deel te nemen aan het partnerprogramma van Whalehunter.cash en een directe aanmeldingsbonus van $ 25 te ontvangen.
Mijn naam is Magnus en ik ben de filiaalmanager van Whalehunter.cash - het partnerprogramma van Skyprivate.com.

Wij zijn een premium service die LIVE cam shows aanbiedt op Skype, gebruikmakend van de door ons ontwikkelde pay-per-minute technologie.

We bieden een inkomstenaandeel van 20% voor het leven voor elke bestede dollar (telefoontjes, tips, modelwinkel) door leden die u op Skyprivate.com brengt.

We hebben ook een van de best betalende verwijzingsaanbiedingen voor webmasters op de markt, waar we u 10% omkering geven van de inkomsten van de aangesloten bedrijven die u naar ons programma verwijst.

Registreer u nu en ontvang direct een aanmeldingsbonus van $ 25!