WordPress E Commerce & Conversie optimalisatie

#1
De reden dat veel winkeleigenaren geïnteresseerd zijn in e-commerce, is omdat het één van de meest effectieve manieren is om omzet te verhogen. WordPress is tegenwoordig zeer geschikt voor de ontwikkeling van e-commerce websites. Door middel van een paar simpele klikken voegt u eenvoudig producten toe aan uw catalogus. Met WordPress e-commerce heeft u veel vrijheid als het bijvoorbeeld gaat om het kiezen van een betaalprovider en dat in combinatie met het behoorlijk aantal themes.

Nienke van de Haar, eigenaar en online marketing consultant bij Web Match Consultancy, spreekt deze middag.
Zij heeft zo?n 8 jaar ervaring in de internet marketing branche opgedaan bij verschillende internet marketing bureau?s (onder andere Traffic Builders) en intern bij verschillende partijen (onder andere ECI) als online marketeer. Startende met Google Adwords en Google Analytics en vervolgens gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), internet marketing consultancy en Social Media.

Programma vrijdag 1 maart, kantoor TradeTracker Almere:

Er wordt uitgelegd hoe WordPress e-commerce in elkaar steekt en hoe het ingezet wordt op de website. Ook wordt er verteld hoe de conversie van webshops te benaderen.

Ticket: ? 15,- ex BTW

15:00 - 15:45: 1e ronde.

15:45 - 16:00: pauze.

16:00 - 16:45: 2e ronde.

Vanaf 16:45 afsluitende borrel.

Overweegt u als affiliate om adverteerder te gaan worden? Dan is deze middag interessant om te zien wat nu reeds via WordPress mogelijk is, klik hier http://www.eventbrite.nl/event/5518415730/eorg# voor informatie en aanmelding