Affiliate forum breidt uit naar Belgie

Gjalt

Nieuw lid
24 nov 2013
15
0
0
#1
Het Affiliate forum breidt uit naar België

Het Nederlandse Affiliateforum.nl maakt de stap naar België en introduceert hiervoor Affiliateforum.be. Oprichters Sjoerd Copier en Gjalt Smit signaleerden een opkomende vraag vanuit België en zien de goede ontwikkeling van de affiliate markt van onze zuiderburen doorzetten.

Copier en Smit namen onlangs het Affiliateforum.nl over en zetten met deze stap hun ambitieuze plannen kracht bij. Affiliateforum.nl is een bewezen succes voor vele professionals en particulieren die zich bezig houden met affiliate marketing. Het biedt een platform voor informatie, inspiratie en discussiemogelijkheden.

Met de lancering van het Belgische forum wil het Affiliate forum de grens tussen Nederland en België letterlijk doorbreken en iedereen uit België de mogelijkheid geven om elkaars campagnes en informatie te kunnen inzien en gebruiken naar eigen wens. Het zowel in Nederland als België opererende performance based marketing netwerk Daisycon is hierin de lanceerpartner van het Belgische forum.

Het Affiliateforum.be biedt iedereen met interesse en/of een belang in affiliate marketing in België, of die ambitie heeft actief te worden hierin, de kans dit te delen met anderen en om waar nodig krachten te bundelen.