De vijf gelukkigen die mee gaan naar Mallorca zijn bekend

Affilinet

OUR MISSION: YOUR SUCCESS
26 jul 2010
358
0
0
www.affili.net
#1
Dinsdag 26 juli 2011 was het dan eindelijk zover. Het bekende affilinet Pokertoernooi vond plaats. Dit jaar georganiseerd in club Jimmy Woo waar de affiliates de strijd zijn aangegaan om de felbegeerde tickets naar het Europees affilinet Pokertoernooi op 8 oktober in Palma de Mallorca.

Aan de Thomas Cook finaletafel zaten de laatste negen spelers om zich een plaats bij de Europese finales te verzekeren. Jochem Vroom van Imbull heeft met zijn zesde plek helaas net niet het ticket weten te bemachtigen. Zijn collega: Jelle van der Bij mag wel mee op 8 oktober om Nederland te vertegenwoordigen. Hij eindigde op de 5e plaats.

Chantal Snel, Onedream, veraste alle spelers door met haar ijzersterke spel als tweede te eindigen en zo als enige dame een finale plaats in Mallorca heeft weten te bemachtigen. Hoofdprijswinnaar is Alexander Willemsen, van Scito Media. Hij ging er naast het ticket vandoor met een pokerset, voucher van dress-for-less en een fles champagne!

De winnaars op een rijtje:
Hoofdprijs Alexander Willemsen
2e prijs Chantal Snel
3e prijs Vincent Heidinga
4e prijs Stijn Kruijssen
5e prijs Jelle van der Bij
Best Dressed Christiaan Solcer
Best Pokerface Dimitri Dijkslag
First Loser Bram Versteegh

Spectaculaire afsluiting en tevens dé verrassing van deze avond was een bezoek van Erykah Badu die achter de draaitafels stond in plaats van voor. Zij kwam na haar optreden in Paradiso tot in de vroege uurtjes nog wat plaatjes draaien.

Onze fotografe van de avond heeft een mooie selectie gemaakt. Ben je benieuwd? Bekijk de foto?s dan hier.


Het toernooi volgend jaar niet willen missen? Mail dan naar hstuij@affili.net

Tot volgend jaar!