Waar woon je?

16 jan 2011
68
0
0
#1
Een van de mooiste dingen aan dit affiliate spelletje is naar mijn mening de vrijheid, je kunt werken waar je wilt zolang je maar een laptop/smartphone en een internet verbinding hebt.

Sinds ik als affiliate aan de slag ben gegaan heb ik een tijdje in het Verenigd Koninkrijk gewoond en sinds kort woon ik in Spanje, daarnaast probeer ik wanneer ik kan een tripje te maken naar vrienden die in andere landen wonen.

Zijn er meer affiliates die in het buitenland wonen/werken?

Mocht je in Spanje wonen, laat het dan zeker weten, altijd leuk om te meeten en zaken te bespreken onder het genot van een koude cerveza :)
 
10 sep 2010
448
0
16
#3
Heb je eigenlijk veel geld/inkomsten nodig om in het buitenland te kunnen wonen en werken? Betaal je dit alleen met je inkomsten uit affiliate marketing?
Nee, dat hoeft niet. Voor ca. 500 Turkmeense Manat (?125,-) huur je in Turkmenistan al een krot van een woning met koudstromend water. Er is één nadeel, er is geen internet. Dus affiliate marketing kun je daar wel vergeten. Maar met het exporteren van tapijten of het houden van schapen en/of geiten valt best een aardig inkomen te realiseren, mits zij de veelvuldige zware aardbevingen overleven. Wil je ook nog een beetje spanning hebben, ga dan aan de grens met Afghanistan wonen (oorbeschermers en kogelwerende vesten zijn lokaal verkrijgbaar). En in de vakantie kun je heerlijk relaxen aan de Kaspische Zee waar geen toeristen komen, want wie gaat er nou op vakantie naar Turkmenistan. Zo zie je, Turkmenistan heeft veel te bieden. ;D
 
24 dec 2013
12
0
0
seogeek.nl
#4
Was zelf ook gebaseerd in Madrid gedurende 2012.
2013 bracht ik grotendeels door in Bangkok.
Hoop 2014 te kunnen spenderen in Buenos Aires en een beetje rond
te reizen door Zuid-Amerika.

Internet Marketing in general is inderdaad geen geweldige wijze om te werken op
de meest fijne plaatsen op onze planeet.
Het enige nadeel dat ik zelf soms ervaar is dat de mensen met wie je optrekt
in hostels en/of op couchsurfing vooral vakantie mensen zijn.
Soms moet je dus een beetje werken, terwijl zij naar het strand gaan,
dat kan wel eens frustrerend zijn...
Maar, al met al, can't complain!