9straatjesonline - Start Affiliateprogramma

17 okt 2011
55
0
0
#1
Ons land (en zelfs de hele wereld!) is een bijzondere online fashion shop rijker. Het gaat hier niet om zomaar een webshop, maar om een heel nieuw concept: een online shopping buurt!

Het geliefde en beroemde 9 Straatjesgebied uit Amsterdam heeft haar digitale deuren geopend voor de online fashion shopper. De verschillende onafhankelijke boutiques met cutting edge modemerken, bijzondere lifestyle items en unieke cadeautjes waar dit winkelgebied zo beroemd om is, garanderen een uniek en ongeëvenaard online productfolio dat zich daarmee weet te onderscheiden van alle andere webshops. Authentiek, charmant, bijzonder met een ?hand picked? feeling, daarmee onderscheidt 9straatjesonline zich niet alleen van al die andere webshops, maar ook door een high end service, snelle levering en klantgerichte customer care.
9straatjesonline is een van de snelst groeiende webshops van Nederland en garandeert daarmee een dynamisch en continue vernieuwend productportfolio.

Uniek:
De site is van alle high end snufjes voorzien, mooie fotografie, super zoom en vele snufjes zoals de grote luxe webshops die ook hebben. Maar wat deze modeshop echt uniek maakt tussen alle andere webshops is natuurlijk het feit dat deze site een gehele buurt symboliseert. Het gaat niet om een anonieme webshop met de voorraad in een loods ergens verlaten buiten de stad. Het gaat om een collectief van unieke bijzondere ?one of a kind shops?, waar de eigenaar zelf vernieuwende en aparte merken inkoopt. Winkels die bekend staan om bijzondere collecties. Door hun stylishe krachten te bundelen, kunnen zij nu ook hun collecties online aanbieden.

Alleen bij Daisycon:
SHOP-A-LOT actie incl. banner materiaal (http://www.9straatjesonline.com/nl/mobileshopping)
Met deze Te gekke winactie willen PayPal en 9StraatjesOnline je laten zien hoe makkelijk, snel en veilig mobiel shoppen is! Ervaar zelf: scan de QR-code, koop een SHOP-A-LOT voor 9 cent (die krijg je weer teruggestort!) en win 1 van de 9 shop-tegoeden van 450 euro, 9 weken lang tot eind 2012.
Kortom, shop-a-lot met PayPal en 9StraatjesOnline en win zo?n geweldinge shopping voucher!
Uniek banner materiaal beschikbaar.

Specifieke voorwaarden/bijzonderheden waar affiliates aan dienen te voldoen:
Content publishers: Wel toegestaan
Vergelijkingssites: Wel toegestaan
Kortingscode publishers: Gedeeltelijk toegestaan (na keuring)
Zoekmachine marketing: Niet toegestaan
E-mail publishers: Wel toegestaan
Cashback en loyaliteit publishers: Toegestaan na keuring
Social media: Wel toegestaan
Banner netwerken: Wel toegestaan
Retargeting: Niet toegestaan

Vergoedingen:
8.4% CPS op fashion producten
Tijdelijk ook 8,4% CPS op lifestyle producten (ipv 7%)

De gemiddelde winkelmandwaarde van aankopen in de winkel is ? 89 (excl. btw).
Snelle validaties: De retourtermijn voor klanten is 14 dagen; publishers ontvangen geen provisie over geretourneerde orders. In praktijk blijkt dat het percentage geannuleerde orders met 15% zeer laag is.

Voor meer informatie over het Affiliateprogramma log je in op je account! Of meld je direct aan.

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fb.ds1.nl%2F5907%2F1275930%2F%3Fvo%26ts%3D1352798135&hash=f2ccf5d328772c824a5e9e0f87d5dbf6
 

SNEUP

Nieuw lid
14 jul 2007
145
0
0
www.sneup.nl
#2
Jullie vergeten te vermelden:
Advertentiesites: Niet toegestaan

Na aanmelding bij TT werd de kwaliteit van mijn kindje te laag bevonden...
Smaken kunnen/mogen uiteraard verschillen en ik kan heus wel tegen een stootje maar van dit soort beoordelingen word ik altijd wat kregel.
 
10 aug 2009
73
0
0
#3
yup, bijna net zo erg als 'maximum aantal aanmeldingen bereikt' (terwijl ik mijn site op de eerste dag (automatisch) aangemeld had)
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#4
Waarde collegae, niet zo negatief.
Jullie commentaar is ongetwijfeld legitiem, maar lees dat verhaal nog eens over. Hoe vaak komt het voor dat een medewerker
van een netwerk

zo ongelofelijk lyrisch een campagne aanprijst, hier wordt je even stil van. Echt wel. Ik meen het ook.​

Alleen dan dat hele kleine , waar Amsterdam zo oneindig groot in is en het staat er echt : "hand picked"

dan krijg ik pas echt de tranen in m'n ogen. Heb ooit in A'dam gewoond met uitzicht op de Nederlandse Bank, maar dat we in deze
eeuw nog commissie krijgen over zakkenrollerij, ik ben er stil van. 8)
 
10 aug 2009
73
0
0
#5
Mijn opmerking was trouwens die van een algemene, had geenzins met 9straatjesonline te maken.. (waar ik nog steeds goedgekeurd voor sta)