Achterstallige betalingen KPN via Tradetracker

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#1
Hallo luitjes,

Zijn er nog meer mensen die net als ik merken dat KPN zijn rekeningen niet betaald? Ik keek nog eens even goed in mijn overzichten vanmorgen en besloot toen met gierende banden de KPN campagne maar te stoppen, want ik heb nog sales te goed vanuit Oktober vorig jaar! Volgens Tradetracker die ik een tijdje terug al gemaild had doet KPN nou eenmaal wat langer erover om de centjes uit te betalen (zo van kan gebeuren, doe niet zo moeilijk) maar het loopt nu de spuigaten uit.
Zijn er nog meer mensen die niet de voordelen van Tradetracker Super Fast Payment hebben en al tijden fluiten naar KPN duiten?
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#2
afijn, 3 uur later nog steeds geen reactie ???

Dat kan betekenen:

a) Nee er is niemand die al maanden nog iets tegoed heeft van KPN, ik ben zeer uitzonderlijk.
b) Eenieder heeft SFP en het kan ze niet bommen of KPN betaald of niet want TT draait op voor de kosten.
c) Iedereen zit de hele dag al in de lentezon met witte biertjes zoals ik dalijk ook ga doen.

Wat is het?
 
26 jan 2008
255
0
0
#3
a) Ik heb dit 2 jaar geleden ook gehad, ben toen gestopt met KPN bij TT. Trouwens wel na een jaar na veel zeuren het geld gekregen, dus er is hoop voor je ;)
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#6
Ik heb Tradetracker aan de lijn gehad. De KPN campagne is niet zo snel met uitbetalen. Iets met dat facturen die KPN ontvangt door hen worden opgedeeld in stukjes en sommige stukjes worden uit bepaalde potjes betaald en dat kan dus even duren ???.

Afijn ik wordt op de hoogte gehouden, ze bellen morgen terug en Tradetracker is in iedergeval bezig om dit op te lossen. Heb wel duidelijk gemaakt dat als het "normaal" is dat betaling door KPN zoooooo langzaam is dat ze dit wel in de campagne voorwaarden mogen vermelden. Kan ik er voor kiezen om een andere campagne te voeren, want uiteindelijk moet mijn schoorsteen ook roken en dat kan alleen als ik in dit leven nog betaald wordt voor mijn inspanningen ;D
 
B

Beachboy

Guest
#7
Wat een drukte...in de voorwaarden KPN bij TT staat;

Cookieduur: 30 dagen

Maximale keuringstermijn leads: 6 maanden

Maximale keuringstermijn sales: 6 maanden (gemiddeld 19 dagen 12 uren)

Dus....6 maanden.

afijn, 3 uur later nog steeds geen reactie
Dat kwam waarschijnlijk omdat de rest gewoon de voorwaarden had gelezen... ;D
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#8
Ja? ??? En wat wil je daar nu mee zeggen? Er staat niet betalingstermijn 6 maanden, maar keuringstermijn 6 maanden. Als er had gestaan dat ik pas na 6 maanden een paar centen zou zien had ik die campagne niet aangeraakt. Het gaat hier om sales die al maanden geleden goedgekeurd zijn.
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#9
@ Beachboy, nog even een schepje er bovenop. 6 maanden keuren en dan nog 6 maanden voor je betaald krijgt (eerste goedgekeurde sale is uit oktober vorig jaar!) is dat acceptabel voor jou? Als al je campagnes zo gaan moet je het dus een heel jaar zonder centen doen?!
Het gaat hier om goedgekeurde sales waar al voor gefactureerd is. Dan moet je gewoon betalen binnen 30 dagen, of je zet het in de campagne voorwaarden. Maar ja wie kiest er voor een campagne waar je een jaar moet wachten voor je betaald wordt? Dat wordt niet erg succesvol he? En terecht!
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#10
Net terugkoppeling gehad van TT, er is geen peil op te trekken wanneer KPN van plan is zijn factuur te voldoen. TT heeft zijn best gedaan meen ik, maar je zult begrijpen dat ik in ieder geval de KPN campagne zelfs niet met een vieze stok nog wil aanraken. :mad:
 
10 sep 2010
448
0
16
#13
TT heeft zijn best gedaan meen ik
Niet goed genoeg blijkbaar. TT zou KPN op non-actief moeten zetten totdat alle facturen betaald zijn, en duidelijke regels maken dat facturen binnen een bepaald tijd voldoen moeten zijn. Zoniet dan royeren.
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#14
Aan SFP moet je toegelaten worden. Anders was er niets aan de hand inderdaad. Ik ga er van uit dat TT wel geld ziet van KPN, want anders kan ik me inderdaad niet voorstellen dat ze KPN hier mee weg laten komen. Ik doe in ieder geval niets meer met hun campagne. Er is inmiddels weer een maand voorbij, volgens mij gaan ze me echt een heel jaar laten wachten. :mad:
 
29 jul 2011
11
0
0
#15
Erg vervelende situatie voor publishers die met dit probleem moeten dealen. Ik wil niemand afkraken of veel reclame maken, maar Affiliatepartners.nl betaald altijd de goedgekeurde omzet van publishers uit, ongeacht of de klant wel of niet betaald heeft. Wellicht een idee om via ons KPN op te nemen?

M.v.g.

Tom Janssen

Scoot Media / Affiliatepartners.nl
 
29 jul 2011
11
0
0
#17
Romac35 zei:
Heb me net aangemeld om eens te kijken welke campagnes jullie allemaal hebben. ;D
Helemaal goed! Ik heb zojuist je aanmelding goedgekeurd. Wij hebben ook een aantal unieke enquetes die mobiel/tablet gerelateerd zijn. Wellicht ook interessant? Zie hier wat voorbeelden.

Smartphone http://www.first-impressions.nl/mb-377
Tablet http://www.first-impressions.nl/mb-404

M.v.g.

Tom Janssen

Scoot Media / Affiliatepartners.nl
 

Romac35

Eet het, en je weet het!
21 okt 2010
340
0
0
www.wpwijzer.nl
#18
Hey eindelijk eens goed nieuws! Tradetracker heeft de zaak opgelost door me in hun SFP programma op te nemen. Als ik alles goed begrepen heb staan de achterstallige tegoeden binnenkort (Super Fast natuurlijk) op mijn rekening en krijg ik vanaf nu gewoon direct betaald voor mijn geslaagde inspanningen, ookal neemt de merchant zijn tijd.

Kudos TT!

Nu even denken waar ik al dat geld aan uit ga geven zodra het uitbetaald is. Wie weet koop ik wel een mooie nieuwe domeinnaam ;D.