affiliate bedrijven als promotiemiddel

Sander.

Nieuw lid
29 dec 2007
9
0
0
#1
Wie kan mij zijn ervaring vertellen met verschillende affiliatebedrijven die ze hebben gebruikt voor de promotie van hun eigen websites?!

Wij willen namelijk voor onze site aansturen op accounts en hebben een aardig budget om in te zetten, ook verdienen wij via diverse affiliate programma's geld, zou dit verdiende geld direct in te zetten kunnen zijn voor promotie? Iemand hier ervaring mee?

gr. Sander
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#2
Uiteraard is dat mogelijk. Maar als je zelf al geld verdient dan denk ik dat je ook al ervaring hebt? Het ligt maar aan wat je wil doen en op welke basis. Heb je liver Leads of clicks, of juist sale... daar ahngt veel van af.

Zoek eens hier op het forum, je bent niet de eerste die het vraagt nl.
 

Sander.

Nieuw lid
29 dec 2007
9
0
0
#3
ik weet redelijk hoe het affiliate systeem werkt als webmaster die affiliates weergeeft, maar niet als webmaster die affiliatebedrijven inzet als marketingtool. ik heb mij vandaag geregistreerd, maar heb al aardig wat draadjes gelezen op dit forum trouwens.

Het gaat ons om leads, gebruikers die een account aanmaken...
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#4
Netdirect is daar erg sterk in. Daisycon kan het ook voor je doen en persoonlijk zou ik toch even adquick bellen. Die kan vaak voor wat kleine budgetten starten en zo kan je wat ervaring opdoen.