Affiliate Promotions B.V verkoopt Affiliateforum.nl

2 mrt 2009
183
0
16
#1
Beste leden,

Vanaf vandaag heeft het forum een nieuwe directie bestaande uit Gjalt Smit en mij zelf.
Wij hebben per direct het forum van Aart Wallet overgenomen en zijn trots dat wij aan dit
forum mogen verder werken.

Wij willen iedereen bedanken die het forum groot gemaakt heeft en kijken uit naar een toekomstige
samenwerking.


Affiliate Promotions B.V verkoopt Affiliateforum.nl

Affiliate Promotions, bekend van de Affiliatedag, verkoopt Affiliateforum.nl aan
online media onderneming Valuable Leads. Valuable Leads oprichters Sjoerd Copier en Gjalt Smit geven aan het forum per direct over te nemen en er naar uit te kijken deze verder te ontwikkelen. Initiator van het forum, Aart Wallet, medeoprichter van online Publisher No Search, besloot Affiliateforum.nl van de hand te doen om zich volledig te kunnen richten op de internationalisering van concepten als Fashionchick.nl. Dit social shopping platform werd eerder dit jaar volledig door mediabedrijf Sanoma overgenomen.

Affiliateforum.nl was al geruime tijd goed bekend bij Valuable Leads. Co-founder Copier is sinds 2009 werkzaam voor Affiliate Promotions en No Search en verzorgde in 2011 het huidige redesign van het forum. Daarnaast ontwikkelde hij de campagnezoeker.

De twee kersverse eigenaren zijn van plan om de focus te leggen op het verder toevoegen van waarden door het op gang brengen van de discussie tussen de affiliates, adverteerders en mediabureaus om daarbij te helpen de markt verder te professionaliseren en punten als ontdubbeling en conversie attributie bespreekbaar te maken.

Daarbij zal de campagnezoeker een remake krijgen en zullen extra functionaliteiten worden toegevoegd. ?Op deze manier hopen we een nog duidelijker overzicht te bieden in de wirwar aan adverteerders bij de verschillende netwerken?, aldus Smit. Het streven is om deze plannen de eerste helft van 2014 te realiseren.

Affiliateforum.nl biedt iedereen met een interesse en/of een belang in de affiliate marketing de kans deze te delen met anderen en om waar nodig krachten te bundelen. Het Affiliate forum is opgericht in 2004 en telt op dit moment 6193 leden welke aan de hand van 21213 topics en 70667 berichten verzonden.