Alle sites dienen ineens geverifieerd te worden.

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#1
Alle sites dienen ineens geverifieerd te worden??

Onderdeel van de storing? Anders is het dolle werk pret.

Karel
 
24 aug 2005
831
0
0
#2
Karel, is geen storing, maar een update. Overigens alleen voor sites die uit mijn hoofd < EUR 100 verdiend hebben, de andere zijn namelijk al geverifieerd door td.
Stuur me anders even een pb-tje met je gegevens, dan kom ik er morgen even op terug.
 

yoteun

Nieuw lid
27 jun 2007
140
0
0
www.voordeelhier.nl
#3
Ik zag het inderdaad staan op de site.
Maar bij sommige sites die ik beheer kan ik niet bij het script komen.
(startpagina's)

Betekend dat dat ik daar geen ads meer kan plaatsen?
 
24 aug 2005
831
0
0
#4
Yo, is bekend, bij sommige startpagina varianten kan dat idd niet. Maar die helpen we gewoon handmatig als ze een ticket sturen (of via msn)
 
12 apr 2008
13
0
0
#7
Ehm, mijn sites moeten ook geverifieerd worden zie ik. Moet ik daar zelf actie voor ondernemen?


Edit: blijk iets minder blond te zijn dan ik dacht en heb inmiddels gevonden wat ik moet doen ;D
 
1 feb 2008
14
0
0
#9
Kunnen jullie misschien uitleggen waarom er voor deze verificatie methode is gekozen? Als andere netwerken hier ook mee gaan beginnen staat m'n halve index pagina vol met namen van netwerken. Dat lijkt me toch niet de bedoeling. (Tevens zijn er wellicht effecten van google te verwachten op dit soort meldingen in de html pagina's)

Jullie hadden net als google ook kunnen kiezen voor een separate html file die alleen gebruikt wordt als verificatie door netwerken.

Wat is het nut eigenlijk van de verificatie. Volgens mij is het lastig langdurig banners/links te plaatsen op een site die niet van mijzelf is. Of ben ik nu te naïef?

Groeten,
Marco
 

formmailer

Uit Zweden...!
3 aug 2008
259
0
0
www.zwedenweb.com
#10
nothingness zei:
Als andere netwerken hier ook mee gaan beginnen staat m'n halve index pagina vol met namen van netwerken. Dat lijkt me toch niet de bedoeling. (Tevens zijn er wellicht effecten van google te verwachten op dit soort meldingen in de html pagina's)
Weet iemand of de verificatiecode moet blijven bestaan, of kan die na de verificatie gewoon weer verwijderd worden?

/Jasper
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#11
Als ik heel eerlijk ben....... ik wil mijn sites helemaal niet verifiëren. Waarom zou ik dat moeten doen ? En het handmatig te laten doen door een ticket of bericht te sturen ? Er zit bij TD vast niet 24 uur per dag iemand om al die requests te honoreren. Ik werk veel buiten kantooruren en als ik iets wil toevoegen dan wil ik dat het ook snel gebeurd. Dit kost weer extra tijd en inspanning.

Marcus / 7IP
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#12
nothingness zei:
Jullie hadden net als google ook kunnen kiezen voor een separate html file die alleen gebruikt wordt als verificatie door netwerken.
Ook dat is niet altijd mogelijk. En blijf me afvragen waarom we nu extra werk moeten doen voor iets wat voorheen simpeler kon. Of worden de vergoeding nu opeens hierdoor hoger en de uitbetalingen veel sneller ? Dacht het niet.....

Marcus / 7IP
 
7 mrt 2007
289
0
0
#14
TradeDoubler updates

TradeDoubler heeft een aantal nieuwe mogelijkheden binnen de interface gelanceerd, waaronder site verificatie, het aanmelden voor meerdere programma?s tegelijk en de optimalisatie van onze helpdesk. TradeDoubler is constant bezig haar dienstverlening te verbeteren en met deze aanpassingen maken we het u nog makkelijker om uw online marketingactiviteiten te optimaliseren.

1. Site verificatie
Om onze kwaliteit te verbeteren, verzoeken we alle publishers om de geregistreerde websites te verifiëren. Dit zal de kwaliteit van de beveiliging voor publishers en adverteerders verhogen.
De sites, die nu geregistreerd staan, zult u misschien moeten verifiëren. Het proces van verifiëren is eenvoudig uit te voeren. Klik hier voor verdere instructies

Voordelen site verificatie:
? U kunt nu meerdere domeinnamen toevoegen aan uw geregistreerde sites.
? U kunt nu sites aanmelden voor 100 programma's tegelijk!

2. Optimalisatie helpdesk
Door een aanpassing in het contact formulier binnen de publisher interface zijn we nu in staat u nog beter van dienst te zijn.
Bij het invullen van het support formulier kunt u namelijk aangeven op welk programma het betrekking heeft. Hierdoor komt de vraag direct bij de eindverantwoordelijke terecht, waardoor u nog sneller geholpen wordt! Algemene vragen kunt u natuurlijk ook stellen via het vernieuwde contactformulier. U kunt ons ook nog per mail bereiken, namelijk via support.nl@tradedoubler.com.
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#15
TradeDoubler zei:
TradeDoubler is constant bezig haar dienstverlening te verbeteren en met deze aanpassingen maken we het u nog makkelijker om uw online marketingactiviteiten te optimaliseren.
Nog makkelijker ? Ik snap het niet..... volgens mij is het juist moeilijker geworden.

Marcus / 7IP
 

blueweb

Nieuw lid
22 jun 2006
178
0
0
www.bluewebmedia.nl
#16
Is er eigenlijk een mailtje gestuurd naar de affiliates over deze wijziging? Ik heb er helemaal niets over gezien in de nieuwsbrief van deze week (of heb ik er over heen gelezen??) ???
 

formmailer

Uit Zweden...!
3 aug 2008
259
0
0
www.zwedenweb.com
#17
In de nieuwsbrief stond alleen:
Op 6 augustus veranderen een aantal dingen in onze interface, waaronder de optimalisatie van onze support. Bij het invullen van het support formulier binnen de interface kunt u aangeven op welk programma het betrekking heeft. Hierdoor komt de vraag direct bij de eindverantwoordelijke terecht, waardoor u nog sneller geholpen wordt! U kunt ons ook nog per mail bereiken, namelijk via support.nl@tradedoubler.com . TradeDoubler is constant bezig haar dienstverlening te optimaliseren en met deze aanpassing maken we het u nog makkelijker om uw online marketingactiviteiten te verbeteren.
Op de Zweedse homepage van TradeDoubler staat echter wel precies beschreven wat er veranderd is.
Ik vind het persoonlijk wel jammer dat TradeDoubler NL deze informatie niet vertaald heeft en op hun site heeft geplaatst (bij voorkeur voor de wijziging, zodat affiliates er op voorbereid zijn).

Met vriendelijke groet,

Jasper Metselaar
 
#19
jvanhaaften zei:
Karel, is geen storing, maar een update. Overigens alleen voor sites die uit mijn hoofd < EUR 100 verdiend hebben, de andere zijn namelijk al geverifieerd door td.
Stuur me anders even een pb-tje met je gegevens, dan kom ik er morgen even op terug.

Is wel een storing want ik zie ineens leadvergoedingen voor campagnes die ik nog nooit heb geplaatst en word afgewezen voor programma's waarvoor ik me nooit heb aangemeld.

Krijg mail die duidelijk voor anderen is bedoeld

Hoezo geen storing?

AK
 

islands

Nieuw lid
27 feb 2006
71
0
0
#20
Ik vind het eerlijk gezegd ook nogal omslachtig.
Ik moet nu al mijn sites gaan verifiëren.
Geen duidelijke informatie vooraf en vooral tijdig.
Geen duidelijkheid of het stukje code moeten blijven staan of weer weg kan.
Ik kan plotseling bij de nog niet-geverifieerde sites niet meer in de programma's van de adverteerders....
Heel lastig allemaal.