Amazon USA - uitbetaling cheques/ vouchers

Jacobien

Nieuw lid
4 dec 2007
103
0
0
#1
IK heb een site gericht op USA en net Amazon links opgezet. Nu betalen ze enkel uit in cheques of vouchers als je buiten de USA woont. Het innen van cheques kost echter veel geld.
Zijn er meer mensen die USA affiliatelinks hebben en hoe lossen jullie dat probleem op? Is het mogelijk een bankrekening in de USA te openen bijvoorbeeld?
 
10 sep 2010
448
0
16
#2
Dat is niet gemakkelijk.

Het hangt vaak af van de voorwaarden die een bank stelt of je daar een rekening kunt openen. Bij de meeste Amerikaanse banken ben je verplicht om woonachtig te zijn in de Verenigde Staten en moet je een social security number hebben. Anders is het niet mogelijk om een bankrekening te openen. Bij andere banken, bijvoorbeeld de Bank of America, hoef je geen social security number te hebben, maar ben je wel verplicht om twee legitimaties mee te nemen. Het gaat dan meestal om een paspoort en een creditcard. Het rijbewijs wordt meestal niet geaccepteerd als legitimatie.

De meeste Nederlandse banken hebben ook een zogenaamde dollarrekening, misschien is dat iets voor jou.
 

Jacobien

Nieuw lid
4 dec 2007
103
0
0
#3
Op de site van Amazon staat:
"If you are being paid by Amazon.com Gift Certificate or direct deposit, we will not send payment until the total amount due is at least $10. If you are being paid by check, we will not send payment until the total amount due is at least $100. Please note that we will also deduct an $15 processing fee from all checks we send you. If your billing address is outside the United States, and direct deposit is, therefore, unavailable to you, we will waive the $15 fee. There is no processing fee for payment via gift certificate or direct deposit."

Ik weet niet of een dolleraccount wel werkt, maar ik ga het zeker even navragen. Wat ik niet begrijp ik de term'direct deposit' en waarom dat buiten de USA niet mogelijk zou zijn. ( and direct deposit is, therefore, unavailable to you,)
 

Wuppie

Nieuw lid
28 jan 2013
1
0
0
#4
Ik heb vorig jaar al eens een cheque geind van Amazon.com en ingediend bij de ING. Ik kan me herinneren dat ik iets op de achterkant moest schrijven, iets van 'cheque aan mij' . Ik heb zojuist nog even geemaild naar de ING, want ik heb vorige week weer een cheque ontvangen die ik wederom weer op mijn bankrekening uitbetaald wil krijgen, en ik weet niet helemaal precies meer hoe dat gaat. Je zou dus zelf ook gewoon bij je bank kunnen vragen.
 

matty2

Foget the list I have traffic
18 apr 2013
32
0
0
#5
Hoi,

gelukkig heb ik dit probleem niet meer maar er zijn wel mogelijkheden, ligt er aan hoeveel je met Amazon verdiend heb je eens in de drie maanden een check van hun of elke week maak wel een verschil.

1: open een bedrijf in Amerika LLC, dit is in drie dagen te doen en met bank rekening met pin pas ben je 250 a 300 dollars kwijt plus $50 per jaar voor het hebben van een adres to serve (waar ze aanklachten heen kunnen sturen) doe dit in Dalaware is belasting vrij..... als je uitkerend dat een buitenlandse cheque bij de abn ongeveer 45 euro kost en 21 dagen duurt heb je het er in 10 weken weer uit.

In tegen stelling to wat eerder is gemeld heb je bij de Bank of America WEL een social security nummer nodig ! of een tax identification number als je geen US ingezetenen bent.

Plan je dus een reis naar Amerika dan zou ik nu een tax identification number aan via de site van de social security.
met dit nummer paspoort en credit card ben je er nog niet... tegenwoordig MOET je een huis adres hebben in Amerika.... wil niet zeggen dat je er woont... als je dus mensen kent in Amerika zou je hun adres kunnen gebruiken. O ja en om snel en PO box of dergelijken te nemen werkt niet.... het pand waar dat adres dan is staat in het kadaster als bedrijfspand.

Wat veel mensen doen is hun Amazon vouchers via Ebay verkopen voor $5 minder dan de waarde... is ook een goedkope manier.

Er zijn nog wat andere mogelijkheden maar die zijn wat schimmig....... PM als je dat wil weten (op eigen risico)

groet
Matty
 

abitdeals

Nieuw lid
1 mei 2013
1
0
0
#6
Hoi,
er is een makkelijke optie om je verdiende dollars uitbetaald te krijgen.
je kunt als nederlander inderdaad moeilijk nog je cheques in wisselen bij de bank.
mijn amazon account heb ik gekoppeld aan payoneer,
je kunt als nederlander gratis een payoneer rekening openen, simpel email versturen met copy van id-kaart of paspoort is voldoende, als je de rekening hebt geopend kun je eventueel een payoneer pas aanvragen, hiermee kun je wereldwijd betalen net als met je europas door middel van een pincode. maar helaas heeft deze pas geen chip, dus kun je in nederland in de meeste winkels niks meer mee.

Payoneer is bij veel affiliate aanbieders geaccepteerd, zoals bijvoorbeeld clickbank en eerder genoemde amazon.
voor meer informatie, en de hele lijst met geaccepteerde bedrijven :

payoneer punt com / USPService.aspx

hoop dat je hier iets mee kunt, ik gebruik de pas zelf alleen bij tankstations en dergelijke, en hij werkt in het buitenland ook prima, altijd leuk om op vakantie geld van je affiliate verdiensten uit te kunnen geven.

Abit.
vijfeuroseo