Beste wensen en hoe was 2009?

messju2

Nieuw lid
3 jan 2007
111
0
0
www.interieur-tips.nl
#21
Hmmm, ik heb het idee dat er in 2009 meer mensen op het Internet kwamen om een of andere reden...
Bezoekersaantallen gingen wel omhoog.
Ze waren wel goed zuunig, dat wel... Kreeg ik in 2008 allerlei inkopen van boven de 1000 Euro, moest ik het in 2009 stellen met van die kleine koopjes van enkele tientjes... Ik zag zelfs een aankoop van 5 Euro?!
Niet dat ik financieel te klagen heb hoor, het valt mij gewoon op... Met name de Belgen zijn er heel goed in zie ik...
En maar zeggen dat den Ollanders gierig zijn... Ha!

Maarreh voor de rest gaat het business as usual worden.

Geen idee hoe het zit qua omzetten, dat zoek ik wel uit als ik voor 1 april mijn T-biljet moet invullen :)
 

lve

Nieuw lid
11 jul 2008
27
0
0
#22
In 2008 deed ik nog helemaal niks aan affiliate marketing. Wel wat experimenten op enkele websites met Adsense. Maandelijks enkele honderden euro's.

Begin 2009 ben ik ook gestart met affiliate marketing. Na een aarzelend begin is de omzet (en winst) in de zomer flink aangetrokken. Vanaf 1 oktober doe ik dit fulltime en onderhoud ik er een gezin met 3 kinderen van. Het gaat dus wel goed ;)

Ik ben actief met tientallen website in diverse branches. Alleen in de reisbranche nog helemaal niet. Nog geen inspiratie voor een onderscheidend concept tussen de vele 'concullega's ' hier (ik proef dat veel affiliates actief zijn in de reisbranche). Wel nog een leuk domein, maar hét idee voor dit domein komt maar niet bovendrijven.

Voor 2010 heb ik nog geen idee wat ik kan verwachten. De topmaanden november en december waren denk ik niet representatief voor een heel jaar (al start januari voortvarend). De meeste websites zijn volledig geautomatiseerd met feeds en vergen niet veel onderhoud. Ik hou dus (genoeg) tijd over voor het opzetten van nieuwe concepten. Ik zie wel waar het schip strand....
 
B

Beachboy

Guest
#23
Goed van je Ive, succes verder dit jaar.
Leuk om te horen dat het zo goed gaat.

Ben zelf ook net vorig jaar begonnen en het gaat zeer lekker.
Herken me dus wel een beetje in je.