Binnen een paar minuten veel sales binnen, wat zegt dat?

S

svteg

Guest
#1
Een ieder van jullie zal zijn bepaalde trends in het binnenhalen van leads/sales hebben. Bij mij ligt het verspreidt over de dag met het hoogtepunt in de avond. Op de woensdagmiddag komt het altijd eerder op gang, en tijdens voetbalwedstrijden wordt er vooral vrouwenstuff verkocht. Vandaag lag het aantal sales onder de gemiddelde trend, totdat er een kwartier geleden binnen een tijdsspanne van 10 minuten 7 sales binnenkwamen, dit is mij eerder gebeurd, heel leuk natuurlijk, maar blijkbaar is het geen zeldzaamheid, en nu ben ik vooral benieuwd als jullie dit bekend voorkomt, en of dit wellicht te maken had met een verstopping bij in dit geval M4N of dat men de pauze van voetbal even gebruikt om even snel wat online te kopen. 6 van de 7 sales is vrouwenschoeisel, de 7e een echt mannending. Heeft een ieder van jullie in het afgelopen kwartier (vanaf 21:10) ook abnormaal veel sales binnengekregen? Ik neig persoonlijk naar een verstopping bij M4N, omdat ten 1e de sales voor vandaag lager dan normaal lagen, en ten 2e het mij zo stomtoevallig lijkt dat iedereen even op het zelfde moment een online aankoop gaat doen (ondanks dat het rust was in een niet Nederland wedstrijd)

Edit: verder zijn de clicks niet anders dan normaal
 
B

Beachboy

Guest
#2
Volgens mij zijn vrijwel alle schoenenwinkels met hun uitverkoop begonnen.
Niet zo vreemd dus om in een korte periode veel leads te maken.
Merk zelf niks van een verstopping bij M4N loopt gewoon de hele dag door.
 

oblomov

Nieuw lid
22 jan 2008
14
0
0
#3
Je zou kunnen bijhouden op welk tijdstip de mensen doorklikken naar M4N, als daar ook een piek in zit is het duidelijk dat er op dat moment veel mensen aankopen willen doen.
 

vin

Nieuw lid
6 mei 2006
247
0
0
www.label90.nl
#4
Tijdens voetbalwedstrijden zijn vrouwen uiteraard vaker achter hun computer te vinden. Maar misschien heeft het te maken met een nieuwsbrief? Die worden ook vaak verzonden in de avond.
 
S

svteg

Guest
#5
de clicks van 2 van die 7 sales is gedaan op de dag zelf, de rest op allemaal andere dagen. Elke sale is van een unieke merchant en daarnaast zijn ook nog eens alle sales van unieke affiliate websites. Niks wijst erop dat er een impuls gegeven is voor een plotselinge aankoop van producten, en daarnaast komen de sales dus niet van 1 site af. Aangezien er geen herkenningen zijn in ophopingen van sales die opeens binnen een korte tijdspanne worden vrijgegeven hou ik het maar op puur toeval :)