bol.com zoekt een Accountmanager Affiliate Partners

martijndood

Ook daarom naar bol.com!
7 jun 2012
12
0
0
partnerprogramma.bol.com
#1
Ik ben op zoek naar een nieuw lid voor mijn team. Kun jij affiliate partners werven, activeren en inspireren? Bewijs dan bij bol.com dat je bijna 18.000 affiliate partners kunt helpen om nog beter te worden!

Als Accountmanager Affiliate Partners ben je regisseur en aanjager van de verdere ontwikkeling van ons partnerprogramma. Een even aantrekkelijke als uitdagende rol, want je faciliteert bijna 18.000 partners zodat ze duurzaam voor én met bol.com aan de slag gaan. Dat betekent dat er een enorm beroep wordt gedaan op je inlevingsvermogen en social skills, want het ?partnerpallet? bevat alle kleuren van de regenboog. Denk aan studenten die wat willen bijverdienen, maar ook aan partners die ?semiprofessioneel? opereren, zoals het bijzonder succesvolle jufjanneke.nl.

Je activeert en motiveert (nieuwe en bestaande) partners, bijvoorbeeld door tips & tricks te delen via nieuwsbrieven en video?s. Je organiseert aansprekende webinars en face-to-face workshops, waarbij je verhelderende presentaties over de kansen van het programma geeft en alles op alles zet om partners te committeren. Zijn partners eenmaal actief, dan help je ze om the next steps te zetten en hun activiteiten te optimaliseren. Welke SEO strategie helpt ze verder? Wat zijn de kansen van Facebook en Twitter? Jij deelt jouw kennis van online marketing proactief en ondersteunt partners bij de technische implementatie. Daarbij opereer je sterk fact driven ? je monitort de performance van de accounts en koppelt je bevindingen terug ? en denk je constant na over manieren om best practices binnen het partnernetwerk uit te rollen. Je identificeert eventuele gaps binnen ons affiliate netwerk en bedenkt een strategie om partners (denk aan jonge moeders die baby-artikelen onder de aandacht brengen) te werven die deze gaps op kunnen vullen. Bovendien ben je ambassadeur van de partners binnen de interne organisatie. Je zorgt voor een perfecte doorvertaling van bestaande campagnes naar het affiliate kanaal en initieert zelf acties, waarbij je constant schakelt met bijvoorbeeld productmanagers. Uiteraard monitor je de performance, zodat we weten wat wel (of juist niet) werkt.

Meer weten over deze vacature en het profiel dat we zoeken? Kijk dan op onze banen website: https://banen.bol.comvacature/accountmanager-affiliate-partners/

Vragen over deze vacature? Neem dan contact met me op via mdood_@_bol.com (zonder de underscores ;-)