Brussels Airlines van EUR 6,50 naar EUR 1,50 per Brussels ticketsie

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#1
Gisteren kreeg ik een mailtje van M4N met de provisie wijziging van Brussels Airlines vanaf Brussel. Bij mij loopt BA België via TD-België en zij hadden mij er niet op gewezen.

Ik heb daarover een pittige (edoch nette) mail naar TD-B gezonden.

En dan juist voor mijn .be site waar ik zoveel moeite voor doe om er iets van te maken. Met véél inspanning net een BA ticket verkocht en mijn eerste EUR 6,50 bijgeschreven krijgen en dan dit. Voor mij echt zinloos om met ze verder te gaan. Los daarvan blijft het voor mij wel erg verrassend. De bijzondere verlaging en de webmasters er niet van op de hoogte stellen.

Wat kun je hier nu mee?

Karel
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#2
Je kunt er weinig tegen doen. Als de airline of het achterliggende mediabureau zoiets besluit dan is dat gewoon zo. Ze zouden ook de campagne geheel zomaar kunnen stoppen. Heb je misschien een hele website gemaakt speciaal voor die campagne.

Je kunt kijken of een ander netwerk Brussels Airlines nog voert en mogelijk met een hogere vergoeding. Voor vluchten die niet vanaf Brussel gaan is de vergoeding nog wel ?6,50. Ik vond het sowieso al een magere vergoeding aangezien het per boeking was. Per ticket of per pax zou het nog wel interessant geweest zijn.

Marcus / 7IP
 
1 dec 2006
18
0
0
#3
Beste Karel,

Ik ben van nonstopConsulting en beheer het Brussels Airlines programma. De communicatie van deze verandering had allemaal tegelijk plaats moeten vinden. Dat is helaas niet gebeurd. Mijn excuses hiervoor.

Ik begrijp dat deze verandering heel vervelend is, maar helaas is dit een beslissing die wij niet in de hand hadden.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact met mij opnemen

Met vriendelijke groeten,


Jeroen Regelink
Brussels Airlines Affiliate Manager
jregelink@nonstopconsulting.net
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#4
Het is niet naar jou. Maar het komt wel onbetrouwbaar over. Had er veel werk inzitten. Dit is nu de 2e keer. Eerst Neckemann Reizen, die begon te meppen en daarna BA naar een hopeloze vergoeding.
http://www.fitvakanties.be/brusselsairlines.html
Zie de site en hoeveel werk/strategie erin zit om voet aan de grond te krijgen in België. Maar ik geef niet op, dan maar zonder die laagvliegers.

Weet iemand of Ryan Air een affiliate programma heeft?

Karel
 

7IP

Nieuw lid
8 dec 2007
461
0
16
www.7ip.nl
#5
Volgens mij heeft Ryanair niets in affiliate. Althans niet bij de netwerken.

Wat Brussels Airlines betreft.... die ga ik ook sluiten. De vergoeding en volume zijn te laag om er iets fatsoenlijks aan over te houden.

Marcus / 7IP