C-Dating start affiliateprogramma exclusief bij Daisycon

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
C-Dating is dé Matchingsite voor mensen die opzoek zijn naar een avontuurtje, een open relatie en een spannende erotische date. C-Dating is de grootste internationale erotische matchmaker en is actief in 12 landen en op 4 continenten.

C-Dating combineert niveau, stijl en erotiek en biedt bezoekers spannende afwisseling. C-Dating richt zich op doelgroup van 25 jaar en ouder, mannen en vrouwen, hetero of homoseksueel. C-Dating spreekt een zeer brede groep aan; het maakt niet uit of je single bent, in een relatie zit of getrouwd bent. Ook paren kunnen zich aanmelden.

Wat betekent dit concreet voor affiliates? Wij bieden een hoge vergoeding aan voor kwaliteitatieve leads. Publishers die hoogwaardige leads leveren, krijgen een forse salevergoeding in het vooruitzicht. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel, zowel voor klanten als voor partners! C-dating.be volgt spoedig.

Publishers worden binnen 4 weken vergoed voor geleverde leads.

De site is zowel op de Nederlands en Begische markt actief. Er geldt een .NL en BE site.

Vergoeding:
Let op: t/m 28 jan 2010: ? 5,- per lead.
Daarna ? 4,- per lead.

Log hier in voor je account en ga naar de affiliates corner voor het linkmateriaal.
of meld je direct aan!
 

Nick

Nieuw lid
26 aug 2008
19
0
0
#2
Die heb ik bij tros radar voorbij zien komen:
http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=67259
 

C-Dating

Nieuw lid
28 okt 2009
2
0
0
#3
Beste Affiliates,

Wij zijn ons ervan bewust dat er helaas een kleine discussie is ontstaan over c-dating en matching diensten op het internet. De meeste vragen verwijzen naar betalingsmethoden die wij aanbieden (zoals clickandbuy). Vandaar dat wij in de komende paar dagen zullen starten iDeal aan te bieden aan onze klanten om dit probleem te verhelpen.

De anonieme aard van ons product maakt het voor sommige mensen die bekend zijn met typische datingsites niet heel vatbaar en dat kan helaas leiden tot ongenoegen van de klant. Wij versturen een aantal contact suggesties (matches) per abonnements loopttijd. Het is daarna aan de klant om een interessant berichtje te sturen aan zijn of haar match om de aandacht te winnen. Of de ander ook daadwerkelijk interesse heeft hebben wij (gelukkig) niet in de hand.

Wij proberen iedere klant persoonlijk te benaderen en de problemen te verhelpen. Daarnaast is onze site volop in ontwikkeling en de user-experience zal in de komende paar maanden nog sterk verbeterd worden.

Suggesties en opmerkingen zijn altijd zeer welkom op service@c-dating.nl

Groeten,
Remco (C-Dating)
 

fgielen

Nieuw lid
19 aug 2007
507
0
0
#4
C-Dating zei:
Vandaar dat wij in de komende paar dagen zullen starten iDeal aan te bieden
Daarnaast is onze site volop in ontwikkeling en de user-experience zal in de komende paar maanden nog sterk verbeterd worden.
Is het dan niet beter een affiliate campagne te beginnen als alles geregeld is? Sowieso als blijk van goede wil na zulke negatieve berichten.
 

C-Dating

Nieuw lid
28 okt 2009
2
0
0
#5
Hi fgielen,

Goed punt. We zijn nu met het product dat er nu staat, meer dan een jaar in Nederland op de markt en om heel eerlijk te zijn denk ik dat er altijd mensen zijn die niet tevreden zijn met een site. Ik denk dat het ook niet goed is enkel naar de negatieve berichten te kijken, want ik zie dagelijks ook positieve feedback bij ons binnenkomen bij de klantenservice.

Wat de betalings-methoden aangaat hebben we ons lesje geleerd. De implementatie van iDeal is helaas niet zo gemakkelijk als het inbinden van een creditcard provider. Daarvoor hebben we helaas meer tijd nodig gehad dan wij ons hadden voorgesteld.

Ik zal zeker niet ontkennen dat het product niet voor verbetering vatbaar is, maar wij zien nu al positieve resultaten van onze users en ik denk dat dit alleen maar beter kan worden in de toekomst. Via ons affiliate programma en de affiliates kunnen we alleen maar beter communiceren wie we zijn en wat men bij ons krijgt/kan vinden.

Wij bedienen een grijs-gebied tussen Matching-sites (Dating sites) en de duidelijke adult-scene. C-Dating is een matchingsite waar iedereen open kan communiceren over waar zij nou eigelijk écht naar opzoek zijn, zonder langdradige gesprekken te voeren en eindeloze profielen te doorzoeken.

Ik denk dat we deze boodschap sneller en zeer goed via onze affiliates kunnen overbrengen.

Fijne avond,
Remco