Campagne start - Autovandaagverkopen.be

4 jul 2014
90
0
0
#1
Algemene informatie
URL: http://www.autovandaagverkopen.be/
Merchant: Autovandaagverkopen.be
Categorie: Services / Auto's, motoren en fietsen
Start datum: 07/10/14
Cookieduur: 100 dagen

Beschrijving
Autovandaagverkopen.be is een online platform waarop particulieren en bedrijven hun voertuigen kunnen aanbieden. De occasion makelaars van Autovandaagverkopen.be gaan vervolgens aan de slag om deze voertuigen te verkopen aan bedrijven die zijn aangesloten. Eenvoudiger en sneller kan een voertuig niet verkocht worden.
Autovandaagverkopen.be zoekt publishers die banners op hun website plaatsen waarmee bezoekers op het platform de formulieren invult. Kortom, Autovandaagverkopen.be zoekt leads op basis van ingevulde formulieren.

Onze ervaring is dat wanneer een bezoeker op eht platform komt, dan de kans zeer groot is (1 op de 5) dat deze ook daadwerkelijk het formulier invuld. De reden hiervoor is dat het voor de particulieren en bedrijven een volledig gratis en vrijblijvende dienstverlening is. Het is dus altijd interessant en de moeite waard voor degene die zijn voertuig wil verkopen.

Vergoedingen
CPL ?1,25 en CPS ?7,50
 
26 jan 2008
255
0
0
#3
Drazz zei:
Komt deze niet op de gewone tradetracker.com ? Ik kan hem daar niet vinden ik heb een nederlands account denk ik.
Belgische site toevoegen, dan krijg je ook toegang tot de belgische merchants.
 
4 jul 2014
90
0
0
#4
Dag Drazz,

Is dit gelukt voor jou om deze campagne op te nemen?

Moest je hier nog problemen mee hebben mag je mij altijd contacteren op amartens@tradetracker.com dan help ik u graag verder!

Vriendelijke groeten,

Anthony