Corendon.nl & Corendon.com exclusief bij Daisycon Paxz (per 1 juli a.s.)

Paxz

Powered by Daisycon
31 jul 2009
422
0
0
www.paxz.com
#1
Er bestaat al jarenlang een vruchtbare samenwerking tussen Corendon en Daisycon Paxz en de exclusieve samenwerking op de Nederlandse markt voor Corendon.com en Corendon.nl is daar een mooi resultaat van. We zijn verheugd de huidige samenwerking nog verder te kunnen intensiveren.

Volgende week zal hierover nog een update volgen.
Bij vragen en voor hulp bij omzetten van materiaal kan je contact opnemen via info[at]paxz.nl
 

Paxz

Powered by Daisycon
31 jul 2009
422
0
0
www.paxz.com
#2
Corendon brengt per juli 2013 haar affiliate programma's exclusief onder bij Daisycon/Paxz, het voorkeursnetwerk van Nederland. Met deze stap onderstreept Corendon het vertrouwen om samen met Daisycon/Paxz de Nederlandse markt nog effectiever te bewerken.

Paxz is met ruim 200 kwalitatieve adverteerders al jarenlang toonaangevend op het gebied van performance based marketing voor de reisbranche. Alle medewerkers van het dedicated team van Paxz hebben jarenlange ervaring in de reisbranche zodat ze haar affiliates optimaal kan adviseren.

De samenwerking omvat zowel de affiliateprogramma´s van Corendon Vliegvakanties en Corendon.com vliegtickets. Corendon Vliegvakanties is een allround touroperator met 12 eigen vliegtuigen en reisaanbod in onder meer Turkije, Griekenland, Cyprus, Gambia en Israël. Met meer dan 550.000 passagiers per jaar en het continu vernieuwen van het aanbod behoort Corendon op dit moment tot één van de grootste touroperators in Nederland.
Corendon.com is al 13 jaar actief en biedt via de website vliegtickets aan. Naast vliegtickets vanaf de luchthaven Amsterdam kunnen er ook tickets vanaf de regionale luchthavens en Brussel worden geboekt.

Bekijk de speciale website voor meer informatie en start met promoten: tijdelijk een verhoogde vergoeding voor publishers en kans op een trip naar Lesbos: http://corendon.affiliateprogramma.eu/