Daisycon genomineerd voor High Growth Awards!

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#1
Mijn nieuws van de dag, ik dacht wat doet dat pakketje op mijn bureau en daar zat een mooie plaquete in.
Bedankt Daisyconners, adverteerders en affiliates. :)

***********

Daisycon is een van de 75 genomineerden voor de High Growth Awards 2009. De nominatie komt tot stand door een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen. De High Growth Awards zijn een initiatief van Bizz, Price Waterhouse Coopers en de Rabobank.

High Growth Awards
De High Growth Awards zijn een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar een flinke omzetgroei hebben gerealiseerd.
Bij de High Growth Awards is niet alleen de kwantitatieve groei belangrijk maar draait het ook om de kwaliteit van die groei. De High Growth Awards worden regionaal georganiseerd dus de genomineerden strijden om de titel voor de beste regionale groeionderneming. Daarnaast zijn er ook nog drie themaprijzen te winnen.

De beoordeling
Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven. De kwalitatieve beoordeling is gebaseerd op het Port4Growth Groeimodel. Dit model geeft aan op welke zes thema?s succesvolle groeibedrijven een afwijkende aanpak hebben gevolgd waardoor zij beter en sneller zijn gegroeid. De groeicijfers over 2006, 2007 en 2008 worden gecontroleerd door een onafhankelijke accountant.

Erkenning en inspiratie
De High Growth Awards staan voor Erkenning & Inspiratie. Erkenning voor de inzet en het uitwisselen van ideeën en ervaringen waarbij groeiondernemers uit diverse branches persoonlijk worden ontmoet; dát is waar het om draait bij de High Growth Awards. Inspiratie voor én door groeiondernemers vormt de kracht van het programma. Met als hoogtepunt de toekenning van de High Growth Awards voor de snelste en beste groeibedrijven. Genomineerd worden voor de High Growth Awards betekent erkenning voor een buitengewone groeiprestatie. Genomineerden worden uitgebreid aangekondigd in de media, op websites en in nieuwsbrieven.

Port4Growth groeimodel
Het High Growth Awards-programma is een onafhankelijk programma van Port4Growth; hèt platform voor groeibedrijven. Het initiatief wordt ondersteund door een aantal toonaangevende partners die zo hun erkenning en waardering tonen voor de bijzondere prestaties van deze ambitieuze groeibedrijven. De kwaliteit van de groei wordt beoordeeld aan de hand van het groeimodel dat is ontwikkeld in samenwerking met groeiondernemers en partners. De zes thema?s waarop een bedrijf wordt geoordeeld zijn:
- groeistrategie
- marktpositionering
- automatisering
- kapitaal & financiering
- businesspartners
- overname & opvolging