Daisycon WK-Pool voor publishers WIN een VIP Trip!!

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#1
Daisycon WK-pool 2010



Het WK in Zuid-Afrika staat voor de deur. Nederland heeft weer 16 miljoen mensen die het beter weten dan bondscoach Van Marwijk en de oranjekoorts begint alweer! Wie voorspelt het verloop van het WK het best en gaat aan de haal met een Daisycon Affiliate Trip VIP ticket? Meld je aan, voorspel de uitslagen en win!

Daisycon heeft de WK-pool in samenwerking met WKVoorspellen.nl opgezet, meld je aan en registreer je bij de 'daisycon2010' poule. Het wachtwoord is 'daisycon'. Het is handig om in je naam je accountnaam te vermelden.

aanmelden? http://www.daisycon.com/nl/wk-pool

Alleen publishers die minimaal EUR 25,- omzet hebben gedaan bij Daisycon gedurende het WK in Zuid-Afrika maken kans op de Daisycon Affiliate Trip VIP ticket.
 

Barry

Nieuw lid
3 dec 2005
277
0
0
www.daisycon.com
#2
Het WK-voetbal zit er op. Nederland schakelde onder andere Braziliƫ, Duitsland en Uruguay uit maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven tegen Spanje. Toch heeft Nederland het fantastisch gedaan, hulde! De Daisycon voetbalpoule was zo mogelijk nog spannender dan de finale zelf en had een spetterend en verrassend einde.

Tot de laatste wedstrijd ging Erwin Otter van Voetbalgames.startpagina.nl aan de leiding van de poule en had hij, met 20 punten voorsprong op de nummer 2, het VIP-ticket voor de Daisycon affiliatetrip virtueel in handen. Echter, in een zinderende finale kwam Lucien Geelhoed van E-Boys langszij en haalde precies evenveel punten (586) als Erwin. Doordat het laatste resultaat van Lucien beter was dan Erwin, ging hij aan de haal met het felbegeerde VIP-ticket. Erwin moest, net als Nederland, genoegen nemen met de tweede plek. Erik Scholtens van Gratiz.nl werd derde met 577 punten