Doorsturen affiliate links werkt niet en andere TT programmatuur ook

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#1
Zo te zien ligt hele Tradetracker er uit. Ik kom niet bij de Tradetracker website, en ook het doorsturen van de affiliate links werkt niet. Andere sites werken wel bij mij.

Hoe is dat bij jullie?
 

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#3
Maar die wachttijd is er onderwijl bij mij nog steeds. Duurt toch wel erruuuuuuuuuug lang Misschien mag dat letterlijk niet er uit liggen betekenen. Maar praktisch gezien wel.

Daarnaast vertelt een andere browser : De webpagina kan niet worden weergegeven

En nog bedankt voor de reactie, weet ik nu zeker dat het niet iets vreemds bij mij is.
 
28 jul 2012
22
0
0
www.cubaplaza.nl
#4
Tradetracker is sinds vanmorgen 11.00 uur onbereikbaar.
Mijn eigen website is daardoor ook nauwelijks of niet bereikbaar. is overigens niet de eerste keer, dat het laden van de rotators van Tradetracker problemen geeft.
 

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#5
Ik zie even het verband met rotators niet. Voor zover ik kan zien ligt letterlijk alles er uit.
En rotators gebruik ik niet.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#9
@elja:
Daarnaast vertelt een andere browser : De webpagina kan niet worden weergegeven
wat ik weergaf was de mededeling van Firefox, en betekent dat de wachttijd is verstreken en dat dùs Firefox het opgeeft, 't zal er niet meer van komen.

Kun je vergelijken met een 404 response code, reageren zoekmachines op in de zin van "nu even niet, maar over een week misschien wel" , tegenover de code 410 wat staat voor "GONE" .... volledig ins blaue hinein gefahren.
@Cubaplaza
Zo ongeveer zal het bij TT ook georganiseerd zijn, de banners van de meeste netwerken/adverteerders worden bij problemen niet weergeven, die van Tradetracker kunnen om een of andere reden de hele pagina-opbouw verstoren.
Ben er nog niet achter hoe dat kan, omdat ik bijna geen banners meer toepas en de noodzaak om na te denken zuinig wordt behandeld ter verzorging van het denkhoofd ;)

Wanneer je nu iets niet meer ziet, denk eraan de cache van je browser te resetten, anders houdt je browser je voor de gek.
Ik heb ook beeld, dus ......
 
28 jul 2012
22
0
0
www.cubaplaza.nl
#10
Cache geleegd, maar verandert niks.
Omdat het laden van de Tradetracker rotators en/of banners mijn website bij tijd en wijle behoorlijk vertraagd, ga ik ze misschien toch maar eens een keertje verwijderen.

Als ze onderhoud plegen bij tradetracker zou het prettig zijn als ze dat van te voren aankondigen.