E-mail Maand Mei

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
Komende maand heeft Daisycon iets speciaals voor jou! We hebben namelijk de maand mei uitgeroepen tot 'E-mail Maand Mei'. Dit houdt in dat we extra aandacht besteden aan jou als publisher met een e-mailbestand.

Daisycon beloont je met 10% extra
Dit is interessant voor jou omdat Daisycon zorgt voor extra aantrekkelijke acties die jij kan versturen aan jouw e-mail bestand. We doen er voor deze actie nog een schepje bovenop door 10% extra uit te keren over alle additionele sales. Deze additionele sales worden gemeten op basis van je omzet in maart. De referentieperiode is van 1 maart 2012 tot en met 31 maart 2012. In deze periode wordt alle goedgekeurde omzet gemeten en meegerekend.

De gebruikelijke keuringstermijn geldt, wat betekent dat deze extra 10% aan je uitbetaald wordt in de maand augustus, dit geldt voor zowel de Standaard uitbetaling als de Premium uitbetaling.

Internationaal
Deze speciale e-mail maand is ook zeker geschikt voor de internationaal gerichte publisher. Heb jij een goed bereik in Duitsland, België of Frankrijk of wil je deze verbeteren? Bekijk dan eens de buitenlandse acties.

Cobranding & Prefilling
Daisycon heeft veel klanten die gebruik maken van Cobranding en Prefilled pagina's, gunstig voor jou want dit zorgt voor conversieverhoging. Ook hecht Daisycon veel waarde aan klanttevredenheid, met de Dedicated Support wordt ervoor gezorgd dat je ons kunt bereiken en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Dus.. alles aan de kant en knallen maar!

Meld je nu aan!
Aanmelden is eenvoudig! Stuur een e-mail naar emailingen@daisycon.com en geef je op voor de actie. Na bevestiging van onze kant kun je volop gaan promoten voor de acties.

Let op de actie start 1 mei 2012, dan zal er een link beschikbaar komen met alle acties hierin vermeld.
 

eBizznizz

Beter rechtop sterven dan op je knie?n leven
17 jan 2008
134
0
0
#2
De targetperiode is van 1 maart 2012 tot en met 31 maart 2012. In deze periode wordt alle goedgekeurde omzet gemeten en meegerekend.
Zit hier een typefout jongens? Want we zitten nu in april he ;)
 

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#3
Excuus hiervoor. Het is niet de targetperiode maar de referentieperiode. We kijken naar de omzet die je in mei meer doet dan in de maand maart. Over de extra omzet ontvang je dus 10% extra.
 

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#4
Een aanvulling op het originele bericht!
Als je mee wil doen aan de E-mail Maand Mei actie en je hebt nog geen media "e-mailmarketing" dan moet deze wel eerst aangemeld worden. Meld jezelf dus ook aan voor de actie via: emailingen@daisycon.com.

Voor verdere vragen, aarzel niet en mail ons.
 

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#5
Er zijn weer een hoop nieuwe acties beschikbaar voor de E-mail Maand Mei actie bij Daisycon. Bekijk alle acties op:
http://emailmaand.affiliateprogramma.eu