Ervaring als affiliate voor kaartjes verkoop.

HHM

Nieuw lid
7 jun 2010
83
0
0
www.nichewebsites.com.au
#1
Ik ben op zoek naar leden die ervaring hebben met het verkopen van kaarten (concerten etc) via een aantal affiliates.
Zelf aangemeld bij Daisycon en Tradetracker en al een aantal gevonden.

Ik wil er alleen zeker van zijn wat de ervaringen zijn en welke worden aangeraden zodat ik niet voor eventuele extra kosten hoef op te draaien.

Alvast bedankt!
 
12 feb 2010
59
0
0
XpertMarketing.nl
#2
Ervaringen bieden allereerst geen zekerheid.
En over welke kosten heb je het?

Een ander punt om in de gaten te houden is dat wat voor jou uitstekend werkt, niet voor een ander hoeft te werken en andersom. Je vraag lijkt me dus ook niet echt concreet.
 

poupu

Nieuw lid
1 jun 2006
753
0
0
#3
Misschien bedoelt hij of zij dat soms kaartjes die via dit soort wederverkopers worden aangekocht, ongeldig worden verklaard door Mojo Tickets, zoals op Lowlands en bij Mika het geval was en dat hij dan 'aansprakelijk' wordt gesteld door kopers. Die kans lijkt me niet groot.
 

HHM

Nieuw lid
7 jun 2010
83
0
0
www.nichewebsites.com.au
#4
Ok, ik heb een database van mensen en nu wil ik mijn database de mogelijkheid geven om kaartjes voor concerten aan te bieden. Hierin ben IK een affiliate van bv tickets-events.

Nu wil ik er wel zeker van zijn dat de kaartjes "the real deal" zijn maar ook weten dat bijvoorbeeld tickets-events zelf een ok en legaal bedrijf is. Vandaar de ervaringen van andere affiliates.
Zodat ik geen boze mensen op mijn stoep krijg...
Zodat ik geen schadevergoeding hoef te betalen voor kaartjes die niet echt zijn.

@xpertmarketing, klopt maar mijn database is erg divers dus een kleine markt zal er wel zijn. Er is maar 1 manier om er echt achter te komen...

disclaimer: ticket-events is puur als voorbeeld !
 
12 feb 2010
59
0
0
XpertMarketing.nl
#5
Juist,... wel een lastige vraag overigens, want je weet het nooit helemaal zeker.
Wanneer je een partij behalve OAD ziet die bijv. kaartjes naar het NL Elftal aanbied, is dit volgens 'hun regels' niet geoorloofd.

Hetzelfde geldt voor kaartjes naar concerten van Andre Rieu. Hier bestaat een 'exclusieve' samenwerking tussen Rieu en ik meen Kras, De Jong Intra en Stip Reizen.

Ook hier geldt dat juridische 'geldigheid' van deze exclusiviteit te betwisten valt, het is maar niet hoe een Mojo, KNVB of Rieu de interpretatie doet.

...zo dunt het aantal 'gegarandeerd safe' zijnde aantal tickethandelaren wel uit he.
Succes ermee in ieder geval!