Ervaring met Skimlinks

HHM

Nieuw lid
7 jun 2010
83
0
0
www.nichewebsites.com.au
#1
Heeft er iemand ervaring met Skimplinks? (niet te verwarren met scam :)

http://www.skimlinks.com/

Ik kwam het tegen toen ik weer eens mijn twitterfeed aan het updaten was en kreeg dit te zien... voor (amerikaanse) webshop eigenaren, verkopers wellicht goed..
 

Netoda

Nieuw lid
18 dec 2008
42
0
0
netoda.nl
#2
Een slim concept wat je als affiliate heel wat tijd kan schelen. Wel zijn de kosten voor Skimlinks erg hoog, zo hoog dat ik er vanaf zie om het te gebruiken.

Skimlinks retains 25% of the commission payment from the merchant, and the rest we pay to you.
 
16 jan 2011
68
0
0
#3
Het is interessant concept, jammer dat de commissie zo hoog is maar het scheelt veel tijd.

Zeker voor eigenaren van forums en kortingscode websites kan het veel tijd besparen.

Vraag me alleen af hoeveel Nederlandse merchants er Skimlinks gebruiken. Wij wachten momenteel op goedkeuring voor een van onze sites, dus hopelijk krijg ik deze week inzicht in hoeveel merchants er ook daadwerkelijk aangemeld zijn bij Skimlinks.
 
16 jan 2011
68
0
0
#4
Kleine update,

Onze website is vandaag geaccepteerd en ga er deze week wat me testen en spelen en hoop er volgende week een blogpost over te schrijven.

Tot zover ziet het er leuk uit, alleen jammer van het kleine aantal Nederlandse bedrijven dat er in de lijst te vinden zijn.
 
19 dec 2010
4
0
0
#6
Re: Ervaring met Skimlinks?

Iemand actuele ervaring met Skimlinks? Ze zeggen dat alle merchants van Tradetracker en Zanox aangekoppeld kunnen worden via Skimlinks, maar ik zie geen publishers die daar gebruik van maken. Of is Viglink beter om blogs van affiliatelinks te voorzien?