Even voorstellen: Nieuwe affiliate marketeer Coolblue

7 feb 2012
8
0
0
www.coolblue.nl
#1
Hallo allemaal,

Sinds 1 juni werk ik voor Coolblue als affiliate marketeer. Het affiliate programma van Coolblue bestaat al langer, maar het kan natuurlijk altijd beter. Van samenwerken word je namelijk beter. Daarom zijn wij hard op zoek naar affiliates die ons helpen te blijven groeien. :)

Bij onze ambities past een sterk affiliate programma. Hierin laten we onze kernwaarden duidelijk gelden. Zo krijg je in ons commissiemodel een vergoeding per productgroep, aangezien een telefoonhoesje geen laptop is. Omdat de verdiensten kunnen verschillen hebben diverse producten een eigen vergoeding. Dit kan oplopen tot wel 7% commissie! Daarnaast heeft Coolblue een hoge conversie wat samen met de eerlijke vergoedingen zorgt voor een top eCPC.

Op dit moment zijn we aangesloten met ons programma bij M4N/Zanox. Het Coolblue-programma bevat nu meer dan 80 verschillende webshops. Dit varieert van laptopshop.nl, stofzuigerstore tot beamercenter.nl.
Alle shops kan je vinden op http://www.coolblue.nl/onze-shops

Nieuwe acties worden gecommuniceerd via Twitter (http://twitter.com/Coolblue_affili), Pinterest (http://pinterest.com/coolblueaffili) en natuurlijk via M4N/Zanox.

Voor alle vragen omtrent ons affiliate-programma ben je bij mij aan het juiste adres.

Met vriendelijke groet,

Lieke van Velthoven
affiliate@Coolblue.nl
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Welkom Lieke, altijd plezierig wanneer adverteerders zich hier presenteren en blijven mee-investeren in de onderwerpen.

80 toko's is niet niks, je zou er als klant tureluurs van kunnen worden, als affiliate ook.
Maar stel nu dat de klant van de ene toko naar de andere hopt, hopt ons cookie dan ook mee ?

En om het leven dan eenvoudiger te maken, heb je ook een centraal geregeld en uniek emailadres, is namelijk vaak zo vreselijk handig, en stukken beter dan een ticketsysteem of een postduif van netwerken, in dat opzicht wil je niet weten wat wij allemaal ondergaan, of beter : onder lijden ;D

Kortom, samenwerken kan absoluut cool zijn. Drinken we er samen een borrel op, allebei blauw. 8)
 
7 feb 2012
8
0
0
www.coolblue.nl
#3
Bedankt voor je reactie!

Je hoeft je inderdaad niet druk te maken om de cookie. Deze gaat gewoon mee. Onze shops hebben gelukkig een gezamenlijk winkelmandje, wat voordelig is voor zowel de affiliates als voor Coolblue.

Verder kan je me bereiken via affiliate@coollbue.nl :) Ik hoor het graag!