Even Voorstellen

30 jul 2006
8
0
0
#1
Ik ben Andy Mollinger en woon in Enschede. Ik ben druk bezig om een tweetal websites op te zetten. Een voor de nederlandse affiliate marketeers (in de dop) en een voor de internationale marketeers (engelstalig). Mijn doel is om met een groeiend aantal websites die georienteerd zijn op Affiliate Marketing, als web-publisher in mijn onderhoud te voorzien.

Ik ga hierbij gebruik maken van Joomla en CMS. Dit voor de hoofdsites, maar ook voor de verkoop van gerelateerde produkten.

Als jullie tips hebben, reviews van nationaal en internationaal opererende affiliate programma's, inclusief de grote jongens (tradedoubler/commission junction etc.), dan hou ik me warm aanbevolen. Jullie bijdragen zijn steeds welkom en jullie woorden zullen ook buiten nederland worden gelezen.

Ik zoek bovendien plaatsen waar onlne cursussen worden aangeboden en zoek bovendien iemand die ruime ervaring heeft met affiliate marketing. Doel is om samen met gelouterde geesten een online cursus samen te stellen die voor de gebruikers meteen soelaas bied. Gebruikers zijn net zo ongeduldig als ik, maar kunnen maar beter goed beslagen ten ijs komen. We weten allemaal maar al te goed hoeveel boeken er over het thema worden uitgegeven en hoe vaak LANG niet alle kennis die je zoekt in dat ene boek aanwezig is. Een cursus die alle onderwerpen raakt en alle disciplines behandelt die erbij om de hoek komen kijken bied dan meer waar voor je dure geld. Het geld dat zo wordt gespaard kan dan weer voor andere zaken worden gebruikt......

Als jullie je aangesproken voelen, reageer dan zsm.....

Zo... nu weten jullie wie ik ben en wat ik wil en waarom ik member van dit forum wil zijn..... :)

Groet en wie weet tot gauw: Andy